Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone 12 mini

Od: chciradu® odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
jdu si pro radu sem, protože už si opravdu nevím rady.
Koukám po novém telefonu, chtěla bych nějaký menší. Konkrétně Iphone 12 mini 128 gb - jenže nemůžu nikde vyhledat nový, originál. Aby to nebyl repas...
Popřípadě, jaký je rozdíl mezi 12 a 13?
Děkuji moc...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Prodej obou telefonu byl ukončen. iPhone 13 se dá ještě sehnat ze skladových zásob, ale mini verze vzhledem k tomu, že byla poslední a bez nástupce byla vykoupená příznivcí menších telefonů velice rychle.

hodnocení

To ledacos vysvětluje...

hodnocení

1x

Trochu jsem to prosel a Iphone12 mini je normalne dostupna a i v ruznych barvach a nejsou repas...

ulefone.cz/...

mobilyostrava.cz/...

atronic.cz/...

11.09.24 21:07
hodnocení

Je to CPO

hodnocení

A tak měl byste doporučení na nějaký jiný telefon, který je menší? Klidně apple

Iphone SE 2022

iPhone SE má menší displej a rámečky tlustý jako kráva. Výška klasického iPhonu 13 je 14,6 cm, výška je iPhonu SE je 13,8 cm. To je naprosto zanedbatelný rozdíl, ale prakticky bezrámečkový telefon u 13tky a extrémně tlusté rámečky u SE už zanedbatelné nejsou. Šel bych do iPhonu 13/14/15. Záleží jaký máte rozpočet. SE se fakt nevyplatí.

hodnocení

0x

Já jsem si minulý týden pořídila iphone 14 a jsem s ním 100% spokojená, od Alzy, 1000 sleva. Je to můj čtvrtý iphone v pořadí, byl 13.

Já vám osobně malý nedoporučuji, protože se špatně prohlíží a čte. Vyplatí se to. A nekupujte taky žádný, který už neprodávají eshopy a jsou zastaralé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]