Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna barvy vyhledávače

Od: hanss odpovědí: 8 změna:
Zdravím,Nějak jsem zapomněl kde se dá změnit barvu a průhlednost google vyhledávače .Děkuji
Změna barvy vyhledávače

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanss
09.09.24 18:30
hodnocení

Samsung

hodnocení

0x

Klepněte vlevo na logo Google, vpravo nahoře na obrázek profilu, najděte nastavení a pak skoro dole, přizpůsobení widgetu vyhledávání.

hanss
hodnocení

Změnu barvy tam nemám,pepr
Změna barvy vyhledávače #2

A co ten barevný motiv?

Šedá lišta, bílá lišta a šedá lišta s jinak barevnýma ikonama.

Víc to asi neumí.

hanss
hodnocení

Víc to asi fakt neumí, dnes se mobil sám nějak aktualizoval,měl jsem všude nastavený tmavý motiv a nejednou vše bílé
Ale předtím tam ty barvy změnit šly, měl jsem tam modrou.Pepr jinak dík,zapomněl jsem kde to hledat.

hanss
hodnocení

Tady jsem měl červenou
Změna barvy vyhledávače #3

Neměl jste tam nastavený nějaký jiný barevný motiv/téma? Tapeta, jiné ikony atd.?

hanss
hodnocení

Ne,určitě ne.Zkratka to zmizelo.Nad tou průhlednosti,byla ještě lišta,kde se mohly měnit barvy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]