Nejste přihlášen/a.
Jak se jmenuje výrobce a model geodetického přístroje, tyčka, nahoře je GPS přijímač (Ale už celkem malý, ne velký talíř velikosti popelníku jako dřív, ale spíš jakoby hrnek na kávu) a veprostřed to má velkou Tvarovanou obrazovku, ne jako mobil nebo tablet ale takový speciálně ergonomicky - obrazovku a na ni jsou mapy cz s vrstvou katastru a internetová simka.
Jo a nemusíš se držet kolmo, má to gyroskop takže to pracuje i když je to nakloněný
A umí to přijímat ty korekce, přesnost 6 cm.
Jo a kdyby někdo věděl, která je levnější bazarová mašina umí ty korekce? Nevím jak se teď vysílají, dřív to bylo rádiové dneska mi geodeti tvrdili že přes internet.
Tak aby to mělo přesnost těch 6 cm.
Na iPhonu mám realně přesnost 1 m, a to ještě když mám čistý výhled na oblohu a dlouho čekám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.