Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šedé sklo

Od: matej odpovědí: 15 změna:
Dobrý den, měl bych dotaz na myčku mora. Koupil jsem byt a byla tam vestavěná myčka, vložím foto myčky. Nevím typ a ani nemám návod. Když myčka dojede, tak je nádobí zašedlé. Čistil jsem trysky i filtr. Používáme tablety somat, sůl a leštidlo nějaké levné. Na googlu jsem podle fotek cca našel nějaký návod, nastavil jsem větší dávkování leštidla a taky nic. Dočetl jsem se , že jde zvýšit i dávkování soly, ale podle návodu mi to nejde. Prosím o radu čím by to mohlo být.
Šedé sklo
Šedé sklo #2

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

a když se umyje ručně je OK? Já tedy myčku nemám a ani bych sklo do myčky nedával.

matej
hodnocení

V rukach v pohode

111®
hodnocení

0x

třeba tím že sklo je už od myčky vyžrané..

matej
hodnocení

Sklo je měsíc staré

111®
hodnocení

0x

tak tam ulpívá prášek , jde přidat oplach?

matej
04.09.24 11:56
hodnocení

Nejde

111®
hodnocení

0x

tak oplach ručně..

hodnocení

0x

Problém možná bude v použitém Somatu. Je to jakési 4v1, takže směs všeho možného a v reakci s nějakým noname leštidlem to může dělat neplechu. Zkuste jen základní SOMAT tablety a uvidíte výsledek. My už mnoho let používáme jen základní Somat tablety + leštidlo + sůl a NIKDY jsme neměli problém se šedým sklem.

matej
hodnocení

Dobre zkusim diky

hodnocení

0x

A máte tam vůbec nasypanou sůl? Když tam noní tak to tohle dělá.

matej
04.09.24 14:05
hodnocení

Mam

hodnocení

0x
Nemáte to sklo náhodou z IKEA?
matej

ano je, ale dělá to na všem i skleničkách co nejsou z ikei a i třeba na pekáčích

hodnocení

0x
A není to naopak tím lestidlem, nebo jeho nadbytkem? Jak to vypadá úplně bez něj, není to tak nakonec lepší?
matej

když tam leštidlo nebylo tak to bylo úplně stejné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]