Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak deaktivovat zobrazení fotografie? Realme

Od: karbanatek® odpovědí: 5 změna:

Zdravím znalce chytrých mobilů .

Mám 2 roky starý mobil Realme 8i , a všechno bylo v pořádku , až do včerejšího dne. Mám v mobilu tapetu fotografií svou paní s našim synem , a když zmáčknu start abych viděl čas , tak tam byla stejná tapeta a fotografie .Jenže večer se to samo změnilo a vytáčí mě to do červena. Mám tam Žirafu, Citron , a další obrázky , který nechci vidět . Už jsem viděl na YouTube postup jak to deaktivovat pro mobily Realme , ale patrně mám jiný typ mobilu.

Jak to deaktivovat?

Jak deaktivovat zobrazení fotografie? Realme
Jak deaktivovat zobrazení fotografie? Realme #2
Jak deaktivovat zobrazení fotografie? Realme #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Otevřete Nastavení, najděte Zamykací obrazovka (nebo Zámek obrazovky či něco podobného) otevřete a najděte Denní tapeta (nebo Zámek obrazovky s prezentací tapet či neco podobného) otevřete a vypněte první posuvník. Měla by se vám vrátit původní tapeta s vaší rodinou. Pokud ne, tak ji budete muset znova nastavit.

111®
hodnocení

1x
Hledej Nastaveni pozadi domovské obrazovky. Dysplej a nastaveni pozadí.

To není domovská, ale zamykací obrazovka, takže nastavit fotku tam.

111®

ano napsal jsem to blbě..

hodnocení

Děkuji , za rady a typy . Vyřešeno .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]