Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu te to určené

Od: slavo® odpovědí: 7 změna:

Mám starší lelevizi samsung.

Vzadu je tento konektor a k tomu tato redukce - nikdy jsem to nepoužil.

napadá mě satelitní karta protože má konektor pro satelit.

Omlouvám se za kvalitu foto.

K čemu te to určené
K čemu te to určené #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

dáva se tam TV karta když si předplatíš třeba tv od skylink

hodnocení

Takže kabel od satelitu připojím přímo k televizi a tím pádem nepotřebuji satelitní settobox který k televizi připojuji HDMI kabelem. A kvalita obrazu bude v tomto případě taky v HD?

Pokud má televize satelitní tuner tak by to mohlo fungovat.

hodnocení

4x

Je to popsané jako COMMON INTERFACE, tedy pro dekodery placených programů.

hodnocení

1x
Těžko radit, když je na fotce jen barevnej flek.
Bylo by podstatně lepší místo omluvy za blbou fotku, udělat fotku znovu a lepší.
riva

Třeba to bylo poslední políčko negativu.

hodnocení

1x

Budete potřebovat dekódovací modul a dekodovací kartu.

Kartu přepokládám máte, ale samostatný modul je už problém sehnat. Pár mají ještě tady.

Od Skylinku se to dnes prodává jako komplet - modul s integrovanou kartou. Jednu z nejlevnějších má třeba Alza. A je to levnější jak samostatný modul. (O zaplacené balíčky nepřijdete. Novou kartu přes internet spojíte s vaší původní)

Ovšem! Nebyl bych si jistý, že to s tak starou TV pojede. Na druhou stranu podle stránek Samsungu by to jít mělo, při kombinaci modul+samostatná karta. Můžete se na to zeptat třeba tady. Jestli musíte kupovat zvlášť modul nebo to pojede i s tím kompletem od Skylinku. A nebo jestli znáte někoho kdo modul má, tak si ho půjčit a vyzkoušet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]