Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém s DVD přehrávačem. Nechce mi přehrávat jedno originální DVD (nedokáže ho načíst a má problém s roztočením). Všechno ostatní přehrávač přehrává naprosto bez problémů, jen to dané DVD ne. Disk jsem zkoušel přehrát na více přehrávačích, všechny ho přehrály bez problému (tam tedy problém není). V čem by tedy mohl být problém? Předem děkuji za odpověď.
Cena už dávno není zárukou kvality...
Není to Pioneer, nebo Philips? S těma nebývají dobré zkušenosti ohledně "stříbrných koleček"
doplněno 25.07.10 04:32:Mě jen zaráží poznámka má problém s roztočením - to nebude problém optiky ani elektroniky. CD/DVD se vždy musí roztočit, až pak do hry vstupuje to ostatní. Když s jinými disky není problém, nedochází k prokluzu?
Pokud jej neroztočí, tak jej ani nenačte a měla by se objevit hláška, že žádný disk není vložen. Opravdu nejlepší řešení udělat kopii.
Ten přehrávač se ho ale snaží roztočit, ale nedokáže nabrat rychlost a jak jsem řekl, jakoby drhne. Ten disk je jinak naprosto v pořádku, bez škrábanců a nečistot, takže prostě nechápu, jak je to vůbec možné. Chyba při výrobě?
DVD si kupuju, abych se na něj mohl dívat a ne, abych si musel dělat kopii (to jsem mohl udělat rovnou, ale radši jsem si ho koupil).
Škrábance a nečistoty opravdu nemohou bránit v roztočení. Deformace, přilišné vyosení středového otvoru, přiliš tenký u středu . to mohou být příčiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.