Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera nefunguje

Od: marus® odpovědí: 8 změna:
Máme nainstalovanou kameru někomu jde se dívat na mobil i počítač a někomu to neukazuje nic.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To není moc informací pro zodpovězení, pokud se jedná o dotaz...
hodnocení

Omlouvám se za špatnou informaci.
Máme na koupališti namontovanou webkameru.Když se potřebuji podívat na obsazenost koupaliště tak mi to ukáže o hodinu nazpět a né na živo.Když jsem se ptala co to je tak bylo řečeno,že někomu to jde i na počítači i na mobilu a někomu se to nezobrazí vůbec.Je to špatně instalované nebo to někdo ruší?

hodnocení

0x

Mám modré auto, někomu se líbí, jinému ne.

hodnocení

CHÁPU ZA NEÚPLNOU INFORMACI.
Máme na koupališti namontovanou webkameru.Když se chci podívat na počet lidí tak mi to ukáže hodinu nazpět a nic více..Ptala jsem se zodpovědné osoby co to znamená tak mi bylo řečeno,že někomu to jde na mob.i počítač normálně a někomu vůbec nic- jenom nějaký starý záznam.Kde je chyba?Špatné zapojení?

diakritik
hodnocení

0x

kameru někomu nebo někomu jde?

hodnocení

Omlouvám se,
máme na koupališti novou webkameru,někomu se zobrazí na počítači i mobilu když si to pustí,a někomu to nejde vůbec.Kde je chyba?Špatně nastavená?

hledejte rozdíly u ubou:

připojení k stejné síti?
stejný os?

jaká je metoda přístupu? aplikace nebo browser? stejný browser. Co vlastně prohlížíte? Video/sekvenci obrázků, Přes HTTP protokol?

Stačilo by napsat ucelený řetězec, jak to děláte když si to chcete otevřít: "spustím prohlížeč a zadám adresu 192.168.3.23 a pak své údaje pomocnyplavcikpetr2001 heslo nbusr123 a potom dám odkaz live view a tam se má zobrazit video ale jinému člověku se ukáže "access denied" - z toho bych třeba vyvodil, že existuje omezení, že do admin. rozhraní se daný účet nemůže přihlásit víckrát současně

Má ttřeba admin rozhraní nějaké logy, kde by šlo podle času ten problémový logline lokalizovat?

Přes wifi? Je horší signál?

Když nejde, jak se to projeví? nějakou hláškou nebo černou obrazovkou?

Je potřeba zadat nějaké autentizační údaje?

maru
hodnocení

0x
Nebudu nic vypisovat,zadejte si webovou kameru koupaliste Navojna a uvidíte co vám to ukáže. Ja si myslím, že když je webkamera tak se dívám kamkoliv a naco koliv a je vše vidět. Tady se to jenom točí a žádný pohyb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]