Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet při zapnutí probliknou světla

Od: linuk odpovědí: 6 změna:
Ahoj , nevíte čím by mohlo být když zapnu tablet tak mi problikne dioda pak zhasne a tablet nenaskočí? Co bych mohl zkusit
Teclast X3 Pro , windows 10

Tablet při zapnutí probliknou světla
Tablet při zapnutí probliknou světla #2
Tablet při zapnutí probliknou světla #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

0x

Vybitá baterie, špatná baterie (vysoký vnitřní odpor), vadná nabíječka, vadný kontakt pro nabíječku v tabletu, ...

hodnocení

0x

Zkus vyjmout baterii a připoj ho jen na nabíječku.

kenav

Co je tohle za radu,copak tohle jde?

@kenav proč by to nešlo? Když si v tom tazatel chtěl/zvládl vyměnit disk (dotaz před pár dny), tak snad zvládne odpojit i baterku.

Proč by to nešlo, mám mnoho let notebook Sony Vayo, který už nikam nevozím a protože odešla baterka, která stojí kolem dvou tsíc, tak novou kupovat nebudu a když ho náhodou někdy chci spustit, tak ho připojím přes nabíječku, není to nic nového, ani divného. Normálně funguje. Baterka se musí vyjmout, jinak to nefunguje (pokud je vadná).

linuk
hodnocení

0x
Zatím jsem nic neměnil , tak se chystám tedy koupit novou baterii z AliExpress jinde jsem nesehnal , první obrázek , potom skrz teda ten ssd disk když to má m2.2242 připojení bude tam pasovat když tam z obou stran to má ty zobačky nebo to musí mít jen jeden zobáček? Dávám i foto vnitřek tabletu a foto disku
Tablet při zapnutí probliknou světla #4
Tablet při zapnutí probliknou světla #5
Tablet při zapnutí probliknou světla #6

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]