Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
po cca roce a půl se nám doma zase dělají pod lednicí loužičky. Prostor nad odtokovým kanálkem byl zase plný vody, tudíž jsem kanálek prošťouchl a ono nic. Pak jsem tedy šel ještě hlouběji a pořád žádný efekt. Zdá se mi, že tam ani žádné nečistoty nejsou. Minule jsme měli stejný problém a vyřešili jsme to tím prošťouchnutím. Používám potažený měkký drátek, cca 20 cm dlouhý. I když jsem s ním zajel až na max, nic. Budu rád za případné rady jak se s tímhle problémem vypořádat. Děkuji.
Tak jo, použil jsem silnější drátek, který má púřes půl metru, něco málo se na něm uchytilo, ale skrz šel normálně víceméně. Netuší, kde měl ale vylézt, zezadu určitě ne.
Žádnou vaničku jsem vzadu nenašel. Neteče to zezadu ale ve předu, v blízkosti podpěrných nožek. Máme lednici 2dv. Goddess RDD0144GW8AF.
cca 20 cm dlouhý.***tak je jasně vidět, že je to krátké. Třeba struna ze sekačky, Pokud neuspějete, koukněte se na zadní stranu lednice, zdali tam vidíte ten drátek. Páč občas se stane, že nad kompresorem je vanička, do které to kape a je plná humusu, že to již nechce pustit vodu. Tak je to třeba vyčistit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.