Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 11- správce zablokoval aplikaci

Od: el odpovědí: 7 změna:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte prosím jak řešit, když mi nejde nainstalovat soubor (hra) z neznámého zdroje? Píše to, že ji zablokoval správce, ale jediný správce jsem já. Zkoušela jsem všechno podle netu (otevřít jako správce, nastavení na nejmenší úroveň v příčce, instalace ze všech zdrojů apod.), ale nic nepomohlo. Díky moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus:

- pravým myšítkem na instalační soubor

- Vlastnosti / Obesné

- viz obrázek (je to z Win 10 ale mělo by to být podobné)

Windows 11- správce zablokoval aplikaci
sss

Erni- bohužel to tam není.

el
hodnocení

Děkuji, bohužel to tam není. Nemáte prosím jiný nápad?

mll
hodnocení

0x

Co zkusit ten exáč spustit jako správce? (Kliknout pravým myšítkem a tam ta položka je.) Většinou si tyhle věci o práva správce řeknou samy, ale nefunguje to na 100% tak se tomu občas musí pomoct.

ben®
mll - a není Vaše rada to, co už tazatelka udělala, resp. uvedla přímo ve svém původním dotazu? Četl jste ten dotaz pozorně a celý?

thetruth
hodnocení

0x

Co je hra z neznámého zdroje?

hodnocení

0x

Co je to za hra a odkud jste stáhl/a instalační soubor? Co říkají "Vlastnosti" souboru?

Pokud se Windows nelíbí, má jistý důvod tomu nedůvěřovat. Raději bych neriskoval a na "hru" se vybodl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]