Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde změnit heslo na G-mail v telefonu

Od: slatored® odpovědí: 6 změna:

Zdravím evrybády,

potřeboval bych změnit Heslo na G-mail v telefonu.

V "Nastavení serveru" nejde zadat heslo a ani tam (jako u Seznamu a Volny) žádné tečky vedle "Heslo" nejsou.

Ptám se tedy heslo: JAK ZMĚNIT HESLO DO G-mail?

Děkuji předem - JJ

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

Jednak se zadává z PC a ověřuje na mobilu, druhak, také Google musí vědět že tvůj mobil je oprávněn...ttedy přihlášen v seznamu zařízení pro přístup..

hodnocení

0x

s googlem, ale i různými aplikacemi, které jsou funkční na PC prohlížečích, mám občas v mobilu také problém - jdu tedy na počítač, tam si změním heslo nebo zaregistruji nějakou aplikaci a v telefonu jen nově přihlásím

Včera jsem se třeba snažil synovi zprovoznit messenger na mobilu a buď se to seklo nebo to hlásilo, že CZ jazyk má problém a můžu nastavit v AJ - a pak se to seklo zase :D... takže dořešeno přes PC a přihlášen na mobilu s již funkčním loginem.

doplněno 21.08.24 10:08:

jaký telefon - operační systém, verze...? - napadá mne "nastavení - uživatelské účty - google" - smazat konkrétní účet...

Pak ho zase nahodit.

hodnocení

... tam (v PC) si změním heslo

No já jsem právě nejdřív změnil to heslo v PC a teď ho chci změnit i v mobilu v "Nastavení serveru", aby mi chodila oznámení, že mi přišel mail. Jenže v tom "Nastavení serveru" mi ta funkce nastavení hesla nejde otevřít.

Je tam čisto a ty tečky skrytých písmen tam nejsou ( u Seznamu a Volny ale jsou normálně a změnit by šly)

Ď JJ

Nechce se mi to zkoušet, ale nemusí se to v telefonu nastavit přímo v nastavení, Google a klik na ikonku vpravo nahoře a spravovat účet Google?
Pokud máte na telefonu uložené ještě to staré heslo, telefon zahlásí neplatné heslo a bude chtít zadat to nové.

To je vše a nastavení se následně propíše do všech aplikací google včetně Gmailu.

hodnocení

0x
Dělal jsi to v browseru (natož chrome) nebo někde v systému/aplikaci? Jaký máš OS
a co si otevřít někde, odněkudu webový browser, přihlásit google, a tam si změnit heslo?

hodnocení

0x

Heslo se zadává na serveru poskytovatele. Pak už se pro načtení mailu zadá jen v každém klientovi, ve kterém chci mail otvírat, bez ohledu jestli je to mobil, noťas, nebo PC. Někdy pomůže restart zařízení, případně vyčištění cookies, nebo operační paměti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]