Nejste přihlášen/a.
Zdravím evrybády,
potřeboval bych změnit Heslo na G-mail v telefonu.
V "Nastavení serveru" nejde zadat heslo a ani tam (jako u Seznamu a Volny) žádné tečky vedle "Heslo" nejsou.
Ptám se tedy heslo: JAK ZMĚNIT HESLO DO G-mail?
Děkuji předem - JJ
Jednak se zadává z PC a ověřuje na mobilu, druhak, také Google musí vědět že tvůj mobil je oprávněn...ttedy přihlášen v seznamu zařízení pro přístup..
s googlem, ale i různými aplikacemi, které jsou funkční na PC prohlížečích, mám občas v mobilu také problém - jdu tedy na počítač, tam si změním heslo nebo zaregistruji nějakou aplikaci a v telefonu jen nově přihlásím
Včera jsem se třeba snažil synovi zprovoznit messenger na mobilu a buď se to seklo nebo to hlásilo, že CZ jazyk má problém a můžu nastavit v AJ - a pak se to seklo zase :D... takže dořešeno přes PC a přihlášen na mobilu s již funkčním loginem.
jaký telefon - operační systém, verze...? - napadá mne "nastavení - uživatelské účty - google" - smazat konkrétní účet...
Pak ho zase nahodit.
... tam (v PC) si změním heslo
No já jsem právě nejdřív změnil to heslo v PC a teď ho chci změnit i v mobilu v "Nastavení serveru", aby mi chodila oznámení, že mi přišel mail. Jenže v tom "Nastavení serveru" mi ta funkce nastavení hesla nejde otevřít.
Je tam čisto a ty tečky skrytých písmen tam nejsou ( u Seznamu a Volny ale jsou normálně a změnit by šly)
Ď JJ
Nechce se mi to zkoušet, ale nemusí se to v telefonu nastavit přímo v nastavení, Google a klik na ikonku vpravo nahoře a spravovat účet Google?
Pokud máte na telefonu uložené ještě to staré heslo, telefon zahlásí neplatné heslo a bude chtít zadat to nové.
To je vše a nastavení se následně propíše do všech aplikací google včetně Gmailu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.