Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Prosím o radu. Domácí kino mi ze dne na den přestalo přehrávat obraz, jde jen zvuk. Ani se mi na obrazovce neobjeví menu,prostě nic. Myslíte,že je problém s laserem? myslela sem spíš, že se někde uvolnil kabel, ale nic sem nenašla. Díky za radu.
No doma když najednou něco takhle přestane jít, tak zatím pokaždý to byl následek úklidu. Vytáhni a zase zandej všechny kabely.
Ještě jednou to zkusím,uvidím. Jak se pozná, jestli je to laser? Kino je ještě v záruce, s čím na mne můžou v obchodě vyrujovat, že jsem si zavinila sama?
doplněno 24.07.10 01:01:Ještě mne napadlo, je možné, že by se zničil proto, že tam třeba děti daly špatný dvd?
Jestli tam někdo zasahoval, nebo něco poblíž dělal, je možné, že mu vypadl kabel, který pak ale vrátil do jiné zdířky.
Zkontrolujte zapojení dle návodu, věřím, že uspějete.
Pokud jde zvuk, měl by být laser funkční, a sama ho jen tak nezníčíte, v tom horším je to vada výrobku, takže reklamace.
Nevím, co míníte tím "špatné dvd", ale tím to také nebude.
Synoví se povedlo dát tam dvd i s tím průhledným plastovým kolečkem, co je u dvd v zásobníku
Teď sem to zkoušela všechno znova napojit a nic. Nenaskočí mi na obrazovku ani menu od DVD,prostě nic. Ještě mne napadlo, jestli není nějak rozštelovaný ovladač,ale taky sem na něm na nic nepřišla.
Jestli se průhledné plastové kolečko povedlo zase dostat zpátky ven, nemělo by se tím nic stát. V ovladači závada nebude. Vyzkoušejte (jestli máte čím), připojit na vstup TV, který používáte, jiný přístroj - není li vadný vstup v TV, popř. DVD připojit k jiné TV.
Popsaná vada vypadá na vadný výstup v DVD nebo vadný vstup v TV.
Tohle jsem řešil mnohokrát,zřejmě půjde o přepnutý obrazový výstup,můžete sem dát foto ovladače?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.