Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí kino nepřehrává obraz,jen zvuk

Od: jitka2* odpovědí: 9 změna:

Ahoj. Prosím o radu. Domácí kino mi ze dne na den přestalo přehrávat obraz, jde jen zvuk. Ani se mi na obrazovce neobjeví menu,prostě nic. Myslíte,že je problém s laserem? myslela sem spíš, že se někde uvolnil kabel, ale nic sem nenašla. Díky za radu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No doma když najednou něco takhle přestane jít, tak zatím pokaždý to byl následek úklidu. Vytáhni a zase zandej všechny kabely.

jitka2*
hodnocení

Ještě jednou to zkusím,uvidím. Jak se pozná, jestli je to laser? Kino je ještě v záruce, s čím na mne můžou v obchodě vyrujovat, že jsem si zavinila sama?

doplněno 24.07.10 01:01:

Ještě mne napadlo, je možné, že by se zničil proto, že tam třeba děti daly špatný dvd?

hanher*

Jestli tam někdo zasahoval, nebo něco poblíž dělal, je možné, že mu vypadl kabel, který pak ale vrátil do jiné zdířky.

Zkontrolujte zapojení dle návodu, věřím, že uspějete.

hanher*

Pokud jde zvuk, měl by být laser funkční, a sama ho jen tak nezníčíte, v tom horším je to vada výrobku, takže reklamace.

Nevím, co míníte tím "špatné dvd", ale tím to také nebude.

jitka2*
hodnocení

Synoví se povedlo dát tam dvd i s tím průhledným plastovým kolečkem, co je u dvd v zásobníku:(

doplněno 24.07.10 08:40:

Teď sem to zkoušela všechno znova napojit a nic. Nenaskočí mi na obrazovku ani menu od DVD,prostě nic. Ještě mne napadlo, jestli není nějak rozštelovaný ovladač,ale taky sem na něm na nic nepřišla.

ferda60*

Jestli se průhledné plastové kolečko povedlo zase dostat zpátky ven, nemělo by se tím nic stát. V ovladači závada nebude. Vyzkoušejte (jestli máte čím), připojit na vstup TV, který používáte, jiný přístroj - není li vadný vstup v TV, popř. DVD připojit k jiné TV.

Popsaná vada vypadá na vadný výstup v DVD nebo vadný vstup v TV.

hodnocení

0x

Tohle jsem řešil mnohokrát,zřejmě půjde o přepnutý obrazový výstup,můžete sem dát foto ovladače?

na tv zvolit v menu spravny av vstup.

jitka2*
hodnocení

Díky všem za rady, byl to optický kabel, předtím jsem en zkontrolovala, jestli je zapojenej, tak sem ho zkusila ůplně vypojit a zase zapojit a už to frčí. Takže ještě jednou, díky všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]