Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet DOODGEE T10s DGE001939

Od: dedabrno® odpovědí: 3 změna:

Zdá se, že tento tablet má celkem sympatické parametry a za rozumnou cenu 2 700 Kč. V této branži se moc nepohybuji, tak poprosím o názor, zda stojí za to pořídit jej (dárek pro studujícího průmyslováka ).

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Já bych se zeptal toho průmyslováka, jestli by měl vůbec využití pro tenhle ne úplně top tablet. Protože to smrdí zbytečně vyhozenými penězi.

hodnocení

0x

Takovej jsem kupoval cca před 3mi lety. Bylo to Lenovo taky s kovovým designem, paměti cca polovic, IPS displej, Androjd cca 10. Je fajn, slouží dosud, ale už mám zaplněnou paměť aplikacema.

DOOGEE mám tlf - suprovej, spokojenej *palec2*

hodnocení

0x

Můj názor na tablet je, že se jedná o zbytečnost pro toho, kdo má telefon a notebook. Nicméně syn si v minulosti vydupal, že prostě tablet do školy potřebuje a moc mu to pomůže.

Ovšem - každá škola má jiné potřeby a nároky, typ studia... - vzhledem k nulové znalosti potřeb toho klučiny je tu vysoký předpoklad na vyhozené peníze.

Také doporučím konzultaci se studentem.

Parametrově - je to na brouzdání netem nebo sledování videí, ale nic zázračného s tím nevymyslí. Je to jen větší mobil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]