Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu slouží divný háček na starších nabíjecích adaptérech HP

Od: dc odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, měl bych zvláštní otázku, proč snad všechny starší napájecí adaptéry od firmy HP mají na DC konektoru takový divný háček? Přišel jsem na to, že je asi určený pro zacvaknutí kabelu. K čemu bych to měl ale dělat? Však je to úplně zbytečné...

K čemu slouží divný háček na starších nabíjecích adaptérech HP

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

3x

K zaháknutí kabelu po smotání, aby se to nerozbalovalo v batohu.

dc
hodnocení

Vždyť z tohoto důvodu je na kabelu suchý zip, kterým k sobě smotaný kabel sepnete.

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, mám to na kabelu od nabíjecího adaptéru k NTB Lenovo. Používám to pro zkrácení kabelu, když nechci jeho plnou délku/stačí mně kratší - udělám "oko" tím, že zmáčknu kabel do té příchytky. Zdravím!

og
hodnocení

0x
to se stářím ani značkou nesouvisí...

hodnocení

0x

Mám to na Dellu.

hodnocení

0x
Já to mám na Dellu, když namotam kablik na trafo tak zahaknu poslední smyčku tímto očkem a kabel se mi nerozmota. 230 V kabel vytáhnu z trafa a stočím samostatně.

km
hodnocení

0x

ano Dell a je to praktické

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]