Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodinky Xiaomi a aplikace

Od: mariee odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,

mám hodinky Xiaomi Redmi Watch 4 a k tomu aplikaci Mi Fitness. Vůbec nemůžu přijít na to, jak zobrazit mapu trasy například u kolečkových bruslí. V hodinkách si nastavím začátek cvičení – jízdu na kolečkových bruslích, mám v telefonu zaplou polohu i data, hodinky připojené k telefonu a stejně se mít a vůbec žádná trasa nezobrazuje (ani mapa, ani vzdálenost). Mám tam pouze spálené kalorie, dobu trvání cvičení a třeba tepovou frekvenci. V telefonu bych měla mít vše povolené vůči poloze. Nehledě na to, že by snad hodinky měly snímat polohu i samy bez používání telefonu, a pak bych si jen přetáhla data, nebo ne? Každopádně to nejde ani s telefonem. Nevíte prosím, co s tím?
Děkuji moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jde to i bez telefonu - pak se to spáruje. Dole se dá cvičení - daná aktivita a měla ty tam být i trasa. Můžete prosím poslat print screen?

mariee
15.08.24 09:16
hodnocení

Hodinky Xiaomi a aplikace
Hodinky Xiaomi a aplikace #2
mariee
hodnocení

Další informace se mi tam nenabízí, nejde ani nic rozkliknout, že by se tam někde trasa schovávala.

A něco jiného než kolečkové brusle - třeba běh? Už Xiaomi nemám, ale vím, že jsem také měla problém s bruslemi, myslím, že mi chyběla naměřená rychlost.

mariee
hodnocení

Když dám třeba chůzi, tak tam se u ikony objevuje GNSS a vypadá to, že to hekda signál. Ale jde to asi jen u chůze a běhu myslela jsem si, že by to mělo jít u bruslí...

Ano, ty brusle jsou divné. Naposledy jsem si říkala, že budu brusle nahrávat jako běh, ale pak jsem si koupila jiné hodinky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]