Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Připojil jsem do vstupu na sluchátká na televizi reproduktory větší kde je nastavení hlasitosti a menší který je kabelem propojen s větším. Na reproduktoru jsem nastavil větší hlasitost. Vzal jsem ovládač od televize a přidal nebo ubral zvuku ale reproduktory nereagují.budu si kupovat nové repro s dálkovým ovladačem hlasitosti.Prodavač mi řekl že reproduktory nemusí mít nastavení hlasitosti dálkovým ovladačem.ale není to tak jak to vubec je? Děkuji,
Toto jsem řešil tak, že jsem do TV osadil dva jacky, s kontaktem a možností odpojení jednoho pólu a přes tyto jsem napojil externí reproduktory tak, že po zasunutí jacku se vnitřní repra odpojí a externí připojí. A pak funguje dálkové ovládání hlasitosti běžně z DO TV. Pouze je nutné, aby impedance těch externích reproduktorů byla shodná, případně pouze trochu vyšší, než impedance vestavěných reproduktorů TV. Pokud by byla menší, mohlo by dojít k poškození výstupu zesilovače v TV.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.