Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alarm či siréna přes mobil

Od: hurja* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den. Potřebuji poradit nějakým alarm energie či sirénou kterou bych mohl zapnout pouhým pro zvoněním že svého telefonu.
Jde mi o náhodně zapnutí alarmu u rybniku kvůli pytlakum na dálku. Ideálně přes mobil. Alarm schovám do uniobuňky a náhlým pro zvoněním v nočních hodinách se alarm sepne. Není tam wi-fi ani elektrika. Jen autobaterie 72 ah.
Prosím poraďte. Případně alarm na senzor jasu a k němu dát mobil který se rozne při pro zvoněním a tím sepne alarm? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Napadá mne starší mobil (tlačítka) prozváněcí zvuk siréna, připojit reprák 3.5 jack.

hodnocení

1x
Kdysi se mi osvědčilo použití starého mobilu se SIM kartou, u něj bylo položené relé, které spínalo zdroj pro potřebné zařízení. Šikovná věc. Popis v odkazu.
flajzar.cz/...
hurja*
11.08.24 20:55
hodnocení

Díky
hurja*
hodnocení

Bohužel se obávám že to nezvládnu. Musím někoho sehnat kdo by to udělal . Nápad dle mých představ. Díky. Odkud jste?
Já Ostrava.

hodnocení

1x
Zkuste mrknout sem pest.cz/... . Pokud byste k tomu chtěl připojit sirénu, tak si myslím, že Vám to udělají na přání úplně v pohodě.
Kupoval jsem od nich kdysi toto pest.cz/... , ještě to doma někde mám. Tehdá mi to upravovali na přání, jednání měli vstřícné.
doplněno 11.08.24 22:47: .
Ještě popřemýšlejte, jestli by se Vám nevyplatilo napojit modul na tzv. pátrací světlo eshop.ledsolution.cz/... . Napájení lze též z baterie, uchytit lze na magnet (stačí protáhnout drátek). Pokud by se čas od času sepnulo světlo namířené třeba na příjezdovou cestu nebo na obvyklá místa pytláků, mohlo by to zabrat. A světlo na magnetu můžete lehce přendavat nebo odpojit podle potřeby. My jsme to takto používali na skládce dříví.
Popište jim přesně, jak to má fungovat (zdroj napájení, délka kablíků k siréně či reflektorům atd.), ať to máte vychytané napoprvé a nemusíte něco kutit na místě.
doplněno 11.08.24 22:59: Na ten magnet by šla i siréna. ledsviti.cz/...
hurja*
hodnocení

Ráno hned budu volat. Děkuji za vaš čas a ochotu.

hurja*
hodnocení

Super. To by šlo
Diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]