Dobrý den. Potřebuji poradit nějakým alarm energie či sirénou kterou bych mohl zapnout pouhým pro zvoněním že svého telefonu. Jde mi o náhodně zapnutí alarmu u rybniku kvůli pytlakum na dálku. Ideálně přes mobil. Alarm schovám do uniobuňky a náhlým pro zvoněním v nočních hodinách se alarm sepne. Není tam wi-fi ani elektrika. Jen autobaterie 72 ah. Prosím poraďte. Případně alarm na senzor jasu a k němu dát mobil který se rozne při pro zvoněním a tím sepne alarm? Děkuji
Kdysi se mi osvědčilo použití starého mobilu se SIM kartou, u něj bylo položené relé, které spínalo zdroj pro potřebné zařízení. Šikovná věc. Popis v odkazu. flajzar.cz/...
hurja*
11.08.24 20:55
Díky
hurja*
Bohužel se obávám že to nezvládnu. Musím někoho sehnat kdo by to udělal . Nápad dle mých představ. Díky. Odkud jste? Já Ostrava.
Zkuste mrknout sem pest.cz/... . Pokud byste k tomu chtěl připojit sirénu, tak si myslím, že Vám to udělají na přání úplně v pohodě. Kupoval jsem od nich kdysi toto pest.cz/... , ještě to doma někde mám. Tehdá mi to upravovali na přání, jednání měli vstřícné. doplněno 11.08.24 22:47: . Ještě popřemýšlejte, jestli by se Vám nevyplatilo napojit modul na tzv. pátrací světlo eshop.ledsolution.cz/... . Napájení lze též z baterie, uchytit lze na magnet (stačí protáhnout drátek). Pokud by se čas od času sepnulo světlo namířené třeba na příjezdovou cestu nebo na obvyklá místa pytláků, mohlo by to zabrat. A světlo na magnetu můžete lehce přendavat nebo odpojit podle potřeby. My jsme to takto používali na skládce dříví. Popište jim přesně, jak to má fungovat (zdroj napájení, délka kablíků k siréně či reflektorům atd.), ať to máte vychytané napoprvé a nemusíte něco kutit na místě. doplněno 11.08.24 22:59: Na ten magnet by šla i siréna. ledsviti.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.