Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potrebujem GPS navigáciu rozmýšlal som nad TomTom XL 2 IQ , známi mi ale poradil ze sa viac oplatí mobil aj s navigáciou (napr. nokiou 5230 ) Co sa podla vás viac oplatí priplatit niakych 300 korun a kupit ten mobil alebo radsej tu navigáciu? Ta navigácia v tom mobile sa da porovnať s tým TomTom? je kvalitna ta navigácia v tom mobile? Dakujem za odpovede.
Po mých dlouholetých zkušeností bych Vám doporučil mobil a GPS extra.Principielně není prakticky rozdíl mezi jednotlivými navigacemi. Já dnes používám HTC+IGO8, ale v autě mám Garmina. Je to z několika důvodů.
1. když se pokazí jedno, druhé funguje /platí i pro ukradení-vl.zkušenost/
2. Rychlost reakce na pozici, hledání družic, přepočet cesty mi, subjektivně, připadá u Garmina rychlejší.
3. V okamžiku, když jedete podle GPS v mobilu a někdo Vám, nebo Vy někomu potřebujete zavolat a já se s tím potýkal dost často, tak vlastně navigaci nemáte. V lepším případě na Vás jen mluví, plete se do tlf. hovoru, veškerá vaše pozornost je věnována rozklíčování toho co je hovor a co GPS a nakonec nemáte z ničeho nic.
4.Obecně, čistě z mého pohledu, nemám rád univerzální věci. Vždy je to o kompromisu, ale u GPS v autě je ten kompromis je spíš ku zlosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.