Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit telefon, aby se mi nešlo dovolat, ale měl jsem data

Od: miguel® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Chci nastavit telefon tak, aby se mi nikdo nedovolal. Aby se volající dozvěděl, že "volaný účastník je nedostupný", ale zároveň, abych měl data. Důvod je jednoduchý. Chci na víkend vypadnout něka sám, aby mě nikdo nerušil, ale chci si pustit hudbu online přes data.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Jinak mám Android, operátor O2

Stačí vypnout (zablokovat) příchozí hovory v nastavení.

jaj*
Vzít si jinou simku s datama

hodnocení

0x
Pár možností:
1) Nastavit přesměrování (přesměrovat vždy) na neexistující číslo, nebo do hlasovky.
2) Aplikace Můžu to zvednout umí blokovat hovory (nevím, jestli umí možnost VŠE).
3) Možná by stačil režim DND (nerušit).
doplněno 08.08.24 09:16:

Potvrzuji, že řešení od pana kolegy @tomkk funguje (Xiaomi)

hodnocení

0x
Já to mám v nastavení/aplikace/nastavení systémových aplikací/nastavení hovorů/rozšířená nastavení.. zde je možnost povypínat příchozí hovory, odchozí hovory, samostatně pak pro mezinárodní hovory..
hodnocení

Nenašel jsem to tam.

hodnocení

0x
Co zvolit v nastaveni manuálně jinýho operatora
Napiše to že neni přístup a zustaneš bez signálu
Ale data chce.

hodnocení

0x
Roletku dolů / klik na nerušit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]