Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký koupit náhradní akumulátor do foťáku

Od: zdemour* odpovědí: 10 změna:

Koupil jsem si DF Panasonic a chci si dokoupit náhradní akumulátor. Originál Panasonic stojí cca 1100 Kč, neoriginální např. od firmy AVACOM zhruba polovinu, v obchodě kde jsem koupil DF mi řekli že stačí ten neznačkový, v jiných obchodech zase že mám koupit originál, prý že ten neznačkový nemusí správně fungovat.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

mám též Pana a pořídil jsem si neorigo za 110 včetně poštovného z HK. Funguje naprosto spolehlivě.

23.07.10 09:33

z DX?

alf*
23.07.10 09:36

ebay

ale to napeti, jestli to prijde.

a kdyz konecne je balicek doma huraa, jednou mi to slo 2 mesice*dril*

alf*

týden, maximálně 3. Rekord je: pátek z HK a v úterý u mě ve schránce. Ještě se mi nestalo že by něco nedorazilo nebo došlo poškozené.

taky mi zatim vse v poradku doslo, az na tu casovou prodlevu plna spokojenost:)

hodnocení

0x

těch pár stovek navíc Vás nezabije, a máte jistotu, že je originál, který spolupracuje s typem fotoaparátu, správně funguje, neovlyvňuje funkci fotoaparátu, nevypadne v nejnevhodnější chvíli a je v záruce spolu s fotoaparátem, kde píší, že je záruka jen při používání originálních kusů příslušenství...

ještě bych doporučil přečíst si pár slov o nabíjení (formátování) nového akumulátoru na megapixel.cz/... i tady se dá nový bezvadný aku pokazit...

hodnocení

0x

ahoy,

tak to je opravdu tezko radit

nedavno jsem kupoval aku do samsungu nv .

rozhodl jsem se pro neznackovou aku ktera stala cca 120kc, mela mit o tretinu vetsi kapacitu nez original.

ve finale vydrzi o tretinu mene nez puvodni original, ale za tu cenu jsem s tim pocital, pouzivam ji pouze jako rezervni.

Znovu bych sel zase do napodobeniny z ciny. Je rozdil platit 1000 nebo 100

je to jen muj nazor a nikomu ho nechci nutit:)

doplněno 23.07.10 07:37:

a pokud jde o zavedenou firmu jako je avacom, ktera zde neni zadnym novackem.

tak maj urcite veci které nakupuji dobre otestovane a nechtej delat trouble, kdyz je nejaky problem.

si teda zase myslim

hodnocení

0x

Vinikající firma na alternativní akumulátory do čehokoliv (notebooky, foťáky, kamery, PDA, nářadí...) :

www.avacom.cz

doplněno 23.07.10 12:57:

Omlouvám se - vynikající :D

vyprdni se na reklamu on pise ze mu ji nabizeli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]