Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si DF Panasonic a chci si dokoupit náhradní akumulátor. Originál Panasonic stojí cca 1100 Kč, neoriginální např. od firmy AVACOM zhruba polovinu, v obchodě kde jsem koupil DF mi řekli že stačí ten neznačkový, v jiných obchodech zase že mám koupit originál, prý že ten neznačkový nemusí správně fungovat.
mám též Pana a pořídil jsem si neorigo za 110 včetně poštovného z HK. Funguje naprosto spolehlivě.
týden, maximálně 3. Rekord je: pátek z HK a v úterý u mě ve schránce. Ještě se mi nestalo že by něco nedorazilo nebo došlo poškozené.
těch pár stovek navíc Vás nezabije, a máte jistotu, že je originál, který spolupracuje s typem fotoaparátu, správně funguje, neovlyvňuje funkci fotoaparátu, nevypadne v nejnevhodnější chvíli a je v záruce spolu s fotoaparátem, kde píší, že je záruka jen při používání originálních kusů příslušenství...
ještě bych doporučil přečíst si pár slov o nabíjení (formátování) nového akumulátoru na megapixel.cz/... i tady se dá nový bezvadný aku pokazit...
ahoy,
tak to je opravdu tezko radit
nedavno jsem kupoval aku do samsungu nv .
rozhodl jsem se pro neznackovou aku ktera stala cca 120kc, mela mit o tretinu vetsi kapacitu nez original.
ve finale vydrzi o tretinu mene nez puvodni original, ale za tu cenu jsem s tim pocital, pouzivam ji pouze jako rezervni.
Znovu bych sel zase do napodobeniny z ciny. Je rozdil platit 1000 nebo 100
je to jen muj nazor a nikomu ho nechci nutit
a pokud jde o zavedenou firmu jako je avacom, ktera zde neni zadnym novackem.
tak maj urcite veci které nakupuji dobre otestovane a nechtej delat trouble, kdyz je nejaky problem.
si teda zase myslim
Vinikající firma na alternativní akumulátory do čehokoliv (notebooky, foťáky, kamery, PDA, nářadí...) :
www.avacom.cz
doplněno 23.07.10 12:57:Omlouvám se - vynikající :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.