Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypadává mi Wi-Fi kvůli Bluetooth?

Od: paninkognito odpovědí: 1 změna:
Zdravím a přeji pohodové vikend,
Pořídil jsem si Bluetooth reproduktor JBL charge 5.. po připojení se na nej skrze telefon (iPhone 11) mi začne vypadává Wi-Fi. (Vždy po minutě dvou vypadne zhruba na pul až minutu). když je reproduktor dal než dva metry od telefonu, problém nenastává. Je problém v telefonu, v reproduktoru nebo ve Wifine? Docela mě to stve, jbl pro mě nebyla zrovna levná koupě… Kdysi jsem měl JBL Flip 4 a u toho se to nedělo, měl jsem ale jiný telefon..(stejná Wi-Fi) dá se s tím něco dělat? Myslíte ze by pomohla reklamace? Díky za případně rady ,
Hodně zdraví

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

halamus
hodnocení

2x

Bluetooth i Wi-Fi používají stejné pásmo 2,4 GHz.
S Bluetooth nic nenaděláte, s Wi-Fi můžete zkusit jiný kanál v pásmu 2,4 GHz nebo ještě lepší bude použít pásmo 5 GHz. V pásmu 5 GHz lze dosáhnout větších rychlostí, ale dosah signálu je zhruba poloviční.
Záměrně nezabíhám do podrobností, které umožňuje "nový" Wi-Fi standard 6, o sedmičce nemluvě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]