Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenahrávají se mi pořady přes settopbox

Od: libuse® odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, nevím,co mám mít nastaveno, jestli je to v nastavení antény nebo kde. Prosím o radu. Děkuji Libuše

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
To je zase dotaz.
Jaký set top box, jaky flash disk?
Nějaké podrobnosti prosím.

sasas
hodnocení

1x

Buď ráda! Stejně tam nic nedávají- samé krimi + opakovačky.

111®
hodnocení

0x

anténou to určitě není pokud vidíte pořad, spíš fleška..nebo reset STBoxu

hodnocení

Je to settopbox sencor,typ bych musela hledat. Mohu ale současně nahrávat 2 pořady a přitom koukat na jiný. Libuše
První co mě napadá, vytáhnout na chvíli set-top box z elektřiny.
Vadný flashdisk, zkoušela jste jiný?

riva
hodnocení

0x

Pořady se vám budou nahrávat jenom tehdy, když spustíte buď manuálně, nebo programově nahrávání.

Aby nahrávání proběhlo, potřebujete mít vhodné médium, na které se bude nahrávka ukládat a toto médium musíte vložit do správného zdroje signálu, který nahrávání podporuje.

hodnocení

0x

Dáváte málo informací. Kdy se nenahrávají? Manuálně nebo programově? Funguje časový posun (time shift)? To je potřeba vědět. Pomineme-li vadný přístroj, chyba může být v pomalé nebo špatně formátované paměti nebo špatném firmware.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]