Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi a starý tablet

Od: matyas odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, potřebuji zadat heslo na wifi na starý tablet, heslo mi to nepřijme když nemá alespoň 7 znaků, moje heslo má jen 5, tablet skener nemá, neví někdo co s tím? Heslo se mi měnit nechce

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nechce?
No nic jiného nezbude.*klik*

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, máte recht - čert vem Wi-Fi, hlavní je ponechat si heslo a trvat na něm . Zdravím!

hodnocení

2x
Při WPA/WPA2 šifrování je minimální délka hesla 8 znaků. WEP se už roky běžně nepoužívá.
Doporučuji přepnout v routeru šifrování na WPA2 a zvolit adekvátní heslo, jinak se tam prostě nepřipojíte.
matyas
hodnocení

Děkuji, snad první inteligentní komentář

halamus
hodnocení

1x

Pokud máte dost peněz, přidejte k heslu tři vykřičníky, cena je 600 000 za každy, tři vyjdou na 1,8 miliónu!⁠!⁠!

matyas
hodnocení

Velice vtipné

hodnocení

0x

Možná nějaký opakovač, repeater a na něm si nastavit silnější heslo.

Něco takového. Ale bude to stát pětikilčo, no *nevi*

mathew
To, ale jeho problém vůbec neřeší on chce totiž přesný opak *smich*
matyas
hodnocení

Tak můžu zkusit, nic jsem neříkal o tom že si nic nechci kupovat, bohužel tady pán v komentářích byl omylem vystříknut někam kde by rozhodně být neměl

thetruth
hodnocení

0x

Tak se holt smiřte s tím, že heslo "matys" nestačí a zadejte lepší.

matyas
hodnocení

Nebudu zadávat nový, navíc to nemám pod palcem já, ono mi to zas tak nevadí, já to potřeboval jen na chvíli

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]