Dobrý den jsem v podnájmu kde mám plynový sporák s plynovou troubou Mora označení 1201, tento sporák není můj ale majitele bytu. Vyhněte se nesmyslům je které tato otázka nesměřuje " kup si plynový sporák s el troubou,remosku,malou troubu na elektřinu, atd " rád bych se pokusil uvnitř tuto troubu vyčistit moderní metodou jaká je u moderní trouby pyrolýzou nebo se o to aspoň pokusit, kastrol s vodou do trouby naplno a spálit připečenou starou vrstvu ze které bude pak popílek. Pokoušel jsem se ručně čistit milimetrovou vrstvu nánosu odmaštovačem který funguje na sporák úplně skvěle, čističem na gril ale i přesto nějaká vrstva zůstala a hlavně na vnitřní straně dveřích. Poraďte prosím jak do nejlépe vyčistit tuto starou troubu, pro úplnost dodávám že zde v pronájmu s tímto spotřebičem budu do konce roku proto ani moderní celo plynová nebo kombi trouba nedává smysl když budu mít poté indukci s el troubou.
Já vždycky myslel že v emerice se o tyto věci stará pronajímatel Né teď vážně, proč chcete čistit něco co vám nepatří a stejně tam budete jen 5 měsíců?
romanh
Dle nájemní smlouvy je to vybavení bytu za které jsem zodpovědný a musím ho udržovat čisté a především protože bych v tom chtěl péct? Nebo si myslíte že budu koukat dovnitř a plácat se po ramenu jak jsem to krásně vyčistil? Nejsme v Emerice jsme v Česku, škoda že to nevíte.
Dle vaší IP adresy jste v Americe, no tak pardon. No doufám že aspoň máte fotky toho plyňaku při přebírání bytu do nájmu. Jinak, neznám název toho přípravku ale žena nejaky koupila, nastříkala do trouby, troubu zapálila a pak vyčistila
co nejde silou, jde silou ještě větší - takže hurá se sadou kuchyňských houbiček, torem, případně nějakou chemií - a čistit a čistit... Řekl bych, že jak v Americe, tak v Evropě jsou postupy čištění stejné. Moderní metody jsou často tvorům nebezpečné.
Kastrol s vodou není pyrolyza, a na pyrolyzu tahle trouba není stavena. Necistit, jen to nech vypálit a vyvetrej.. Ucpaný trysky horaku prostouchni stouratkem.napr. strunou..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.