Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny hackery Mám dotaz a ten zní JAK OVLADAT TREKBUDDY? Mám mobilní telefon značky samsung s-5620 a v něm nahranou java aplikaci trekbuddy a pár map jako cyklomapy a to mě moc nevyhovuje i když jsem dostal do mobilu i auto mapu ale chtělo by to něco se zoomem něco jako vrstvy . nemáte s tím někdo zkušenosti? jak použít třeba ten atlas v trekbuddy
zatím díky
Trekbuddy mám v mobilu už docela dlouho,nahrál jsem si tam offline mapy ČR+jednotlivé kraje,slouží mi to vlastně jako takový autoatlas ´,v programu se pohybuju joystikem mobilu a když chci nahrát jinou mapu tak jednoduše najedu do menu a dám load map.K tomu zoomování,tohle myslím normálně nejde musí to asi poskytovat mapa aby v ní šlo zoomavat,zatím jsem takovou ale nenašel,takže jedině si stáhnout tu mapu, v tom měřítku které chci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.