Dobrý den, poradíte mi prosím jak mám zapojit nebo jestli má někdo nějaký návody. Koupil jsem to z temu jmenuje se to sada zábavných elektronických komponentů. A právě že k tomu není žádný návod jak to zapojit. Vůz foto.dekuji moc za radu.
Návod? Jaký návod? To je jako když si objednáte sadu šroubů a hledáte k nim návod. Objednal jste si hromádku různých součástek, ze kterých na nepájivém poli můžete zkoušet různá zapojení. Začal bych třeba s rozsvícením LED.
A ten integráč? Třeba se z něj dá udělat časovač a pak bude LED blikat.
Komponenty máte. To na nepájivém poli schované pod barevnými vodiči (s USB) je co? Nějaký kontrolér? Podle něj si můžete na internetu dohledat různá schémata a programy podle komponent které máte a podle toho co chcete, aby to dělalo. Pro začátečníka jinak, pokud to kontrolér není, doporučuju například Arduino UNO. Seznámit se s programovacím jazykem, vyzkoušet pár základních věcí, ke kterým si programy stáhnete hotové, zjistíte jak to funguje, můžete si je začít upravovat sám a později i psát programy svoje. EDIT: tak už se dívám, že to je jen napájecí zdroj. Arduino si musíte dokoupit zvlášť. Základy třeba zde: blog.laskakit.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.