Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má to smysl opravovat?

Od: lm® odpovědí: 4 změna:

Ahoj.

nový mobilní telefon,14 dní starý manželovi zmokl.On ho nevypnul,ptž prý "šel",no a pak už nešel ...*zed**nevi*.

V opravě na to samozřejmě přišli a padla tím záruka.neopravený přišel zpět.Mobil nebyl drahý ,naopak cca 800.

Mám ho zkusit dát opravit nebo to nemá smysl?Slyšela jsem,že je to dražší než koupit nový.

/Manžel už si koupil jiný,ale mne by se hodil ještě jeden mobil pro sim jiného operátora./ Prosím poraďte. Lenka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Dobrý den,

neopravovat, zahodit a koupit nový.

Cena opravy a náhradních dílů může být i několikrát dražší než nový telefon.

Příště co nejrychleji vytáhněte baterii, a nechte telefon pomalu, např. na topení vysoušet.

lm®
hodnocení

Díky.Já bych to tak udělala,ale manžel si řekl,vždyť jde...

Takže ani na náhradní díly není hoden (?) ,tedy poletí... díky*jasne*

hanher*

Na ND je použitelný už jen možná tak kryt a klávesnice.

Vnitřek jistě zoxidoval, a je nepoužitelný.

hodnocení

1x

No za osm stovek se to opravdu nevyplatí. Možná už jenom diagnostika k určení ceny opravy by váz přišla na nějaké dvě tři stovky. Možná bych z něj prodal baterku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]