Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voda v zásobníku avivaze

Od: petrtes odpovědí: 7 změna:

Dobry den,

mam uplne novou pracku predem plněnou a po prvnim vyprani mi zustala stat voda v zásuvce na avivaz. Kde muze byt problem?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nikde, ta přihrádka neodtéká volně, je tam jakoby sifon a při máchání to tu aviváž vodou vyplachne a pak jakoby vycucne najednou, jako nádržka u záchodu při spláchnutí.

hodnocení

0x
1. Použila jste správnou přihrádku?
2. Záleží, jak je řešen odtok. Šuplík se dá vyjmout a vyzkoušet pod vodovodem. Prostě přihrádku naplníte vodou a něla by pak sama vytéct. Pokud je tam systém sifonu, pak může být nedocvaklá jeho čepička, je příliš vysoko a v šuplíku pak zůstane více vody.
3. Kdyby vše fungovalo, pak může být problém v ovládání pračky, která by do šuplíku stříkla vodu i po jeho vytečení, ale ne dost, aby vytekla sifonem. Toto se dá vysledovat při pootevřeném šuplíku, ale není to moc pravděpodobné.
petrtes
hodnocení

Ja avivaz nepoužívám, jen mi proste v te přihradce zustala stat voda. Vyndal jsem supliku naplnil i pod tekoucí vodou a voda nikam neodtekla, zadnou komurkou..tak nevím

Dejte foto šuplíku s přihrádkami...a typ pračky, výrobce?
petrtes
hodnocení

Je to LG FBLR7A92WG

Voda v zásobníku avivaze

hodnocení

0x

To je běžné: naše pračka Bosch stříká vodu do všech zásuvek, i v daném programu prázdných.

Prostě vodu vylejte a zásuvku vyčistěte - jinak se vám zaschlou aviváží zacpe.

petrtes
hodnocení

Tak jsem udelal test. Vytahl jsem zásobník a rozebíral. Je tam takovy "válec" ktery odvede vodu nekam do pračky. Jakmile nasadim modry kryt a naplním přihrádku avivaze vodou, tak po chvili odtéká, nějak, ale ten proud vody musi působit silnější.

Zvlastni teda je, ze v prace mi tam ta voda zustala...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]