Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,neznáte někdo tento obchod topmobil-ostrava.cz?/... Zajímá mě, jestli prodávají mobily z oficiální české distribuce,protože ty ceny jsou podezřele nízké.Nemá někdo zkušenosti?Díky
Dobrý den.V jejich prodejně v Hrabůvce jsem kupoval několik telefonů a vždy měli slušné ceny.Pokud vím tak dříve prodávali i dovozové,měl jsem od nich asi před dvěma lety telefon pro sebe a to bylo dovezené myslím z rakouska nicméně neměl jsem s ním jediný problém,ale letos co jsem kupoval telefon mamce a přítelkyni k narozeninám tak oba telefony byly české s originál záručními listy.Když jsem s prodavačem smlouval cenu tak mi říkal že se s cenou už níž nedostane jedině že mi může objednat dovozku.Telefony které má na prodejně jsou prý všechny originál české distribuce nebo tak nějak to říkal.Teď jsem se koukal na jejich web www.topmobil-ostr/... a když se podíváte na název vždy u zboží tak tam mají dokonce označení CZ.
Telefon jsem od nich měl, ale jednalo se o dovoz s českými papíry. Nicméně, po poruše telefonu jsem šel do autorizované prodejny NOKIA a vyplázl jsem 1600 za výměnu displaye a krytu a to jen proto, že to je dovoz, tudíž se na něj nevztahuje záruka ikdyž v záruce je...
Dobrý den. Já jsem u nich kupovala mnoho telefonů. Bydlím hned naproti a nikdy nebyl u telefonu problém. Na vánoce mi přítel kupoval tento model topmobil-ostrava.cz/... a minulý měsíc jsme mamce kupovali ke kulatinám tento topmobil-ostrava.cz/... . Pro syna jsme vyhlídli novou Nokia topmobil-ostrava.cz/... . Rozhodovala jsem se s manželem jestli Nokia , Samsung , nebo Sony Ericsson a pán nám poradil tento mobil, že za ty peníze lepší telefon není k sehnání. Moje známá kupovala telefon v Mariánkách a měla už ho třikrát na reklamaci. U nás v rodině nikdo s telefony od www.topmobil-ostr/... problém neměl. Jsme s nimi spokojeni.
Já taky u nich kupovala mobil a jsem spokojená, CZ zboží se zárukou... PS: pokud si někdo rozbije display tak je jasné že si to musí zaplatit sám... není to chyba telefonu a nevztahuje se na to záruka. Záruka se přeci vztahuje na výrobní vady, nikoliv na to, že mi telefon spadne apod. a já si ho mechanicky poškodím...
Proboha.. lidi... buďte normální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.