Jsem majitel elektrokoloběžky a beru si ji s sebou do vlaku jako rychlé přibližovadlo od a k nádraží. Poslední dny se množí požáry koloběžek, proto se teď bojím co kdyby se mi to stalo ve vlaku? Tím že zastavím provoz na koridoru a vyhodím do do prdele do příkopu a budu v TV to mi připadne zaplatí pojistka za kterou platím 2 stovky měsíčně?
Zastavit koridor a vyhodit to z okna je ta lepší verze, dražší je žeč to vyhodit nestihneš a shoří i vagon
Podívej se do pojistný smlouvy, případný dotaz jestli se na tohle tvoje pojištění vztahuje podej prokazatelně, co ti řekne makléř mezi 4 očima to pak zapře...
I ta legislativa jestli je kolobrnda schválená pro Evropský trh..
sem zvažoval koupi elektrokoloběžky, ale mám určité obavy. Plánuji si ji vzít například na dovolenou autem (směr jih, Chorvatsko, takže bude horko) a nabíjet ji v apartmánu. Slyšel jsem, že u originálních koloběžek mohou baterie hořet. Existuje nějaká ochrana proti tomu? Mělo by smysl zabalit koloběžku do alobalu při přepravě? Předem děkuji za rady.
asd1
Najdi si videa jak hoří Li-ion baterka
Alobal ne, možná tak bedýnka z trojky plechu... A ta se rozžhaví a propálí podlahou
Pomůže jen včas vyhodit z okna nebo potopit do vany s vodou...
Ty kolobrndy hoří docela často, holt laciná výroba + vibrace se spolu moc nekamarádí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.