Nejste přihlášen/a.
Poslední dny se množí požáry koloběžek, proto se teď bojím co kdyby se mi to stalo ve vlaku?
Tím že zastavím provoz na koridoru a vyhodím do do prdele do příkopu a budu v TV to mi připadne zaplatí pojistka za kterou platím 2 stovky měsíčně?
0x
Zastavit koridor a vyhodit to z okna je ta lepší verze, dražší je žeč to vyhodit nestihneš a shoří i vagon ![]()
Podívej se do pojistný smlouvy, případný dotaz jestli se na tohle tvoje pojištění vztahuje podej prokazatelně, co ti řekne makléř mezi 4 očima to pak zapře...
I ta legislativa jestli je kolobrnda schválená pro Evropský trh..
0x
0x
sem zvažoval koupi elektrokoloběžky, ale mám určité obavy. Plánuji si ji vzít například na dovolenou autem (směr jih, Chorvatsko, takže bude horko) a nabíjet ji v apartmánu. Slyšel jsem, že u originálních koloběžek mohou baterie hořet. Existuje nějaká ochrana proti tomu? Mělo by smysl zabalit koloběžku do alobalu při přepravě? Předem děkuji za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.