Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Požár elektrokoloběžky ve vlaku

Od: petr1 odpovědí: 8 změna:
Jsem majitel elektrokoloběžky a beru si ji s sebou do vlaku jako rychlé přibližovadlo od a k nádraží.
Poslední dny se množí požáry koloběžek, proto se teď bojím co kdyby se mi to stalo ve vlaku?
Tím že zastavím provoz na koridoru a vyhodím do do prdele do příkopu a budu v TV to mi připadne zaplatí pojistka za kterou platím 2 stovky měsíčně?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

S tímto dotazem se směle obraťe na vaši pojišťovnu.

hodnocení

3x
Základ je prostudovat návod od výrobce koloběžky a řídit se jim.
Pokud to je výrobek který nesplňuje požadavky EU tak škodu budete platit ze svého.

asd1
hodnocení

0x

Zastavit koridor a vyhodit to z okna je ta lepší verze, dražší je žeč to vyhodit nestihneš a shoří i vagon *smich*

Podívej se do pojistný smlouvy, případný dotaz jestli se na tohle tvoje pojištění vztahuje podej prokazatelně, co ti řekne makléř mezi 4 očima to pak zapře...

I ta legislativa jestli je kolobrnda schválená pro Evropský trh..

hodnocení

0x

To je tak když někdo neodborně rýpe do baterky.

A hned tady máme strašení.

polar.cz/...

hodnocení

0x
Já bych to primárně ve vlaku nenabíjel, to je asi nejrizikovější, hned po mechanickým poškozením typu třeba propíchnutí:) Samo od sebe snad nic nehrozí.

hodnocení

0x

sem zvažoval koupi elektrokoloběžky, ale mám určité obavy. Plánuji si ji vzít například na dovolenou autem (směr jih, Chorvatsko, takže bude horko) a nabíjet ji v apartmánu. Slyšel jsem, že u originálních koloběžek mohou baterie hořet. Existuje nějaká ochrana proti tomu? Mělo by smysl zabalit koloběžku do alobalu při přepravě? Předem děkuji za rady.

asd1

Najdi si videa jak hoří Li-ion baterka *smich*

Alobal ne, možná tak bedýnka z trojky plechu... A ta se rozžhaví a propálí podlahou *smich*

Pomůže jen včas vyhodit z okna nebo potopit do vany s vodou...

Ty kolobrndy hoří docela často, holt laciná výroba + vibrace se spolu moc nekamarádí...

vybuchbude
hodnocení

0x

Majiteli elektro Koloběžky, opravdu chceš sebou vzít na onen svět i další osazenstvo kupé?

kaotic.com/...

Velmi hezká smrt z baterky Koloběžky nebo kola

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]