Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth

Od: bewbush odpovědí: 2 změna:

Dobry den,

mam mobil Samsung E530 a koupila jsem si bluetooth abych mohla prevest fotky z mobilu do pocitace - podarilo se, ale fotky jsou necitelne, neni na nich nic videt, je to jen zmet barev. Poradte, prosim, co s tim. A take by me zajimalo jak muzu stahovat hudbu a obrazky z internetu do mobilu.

Dekuji za odpoved.

Alena Novakova

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

piter*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
obrazky a hudbu muzes stahovat do mobilu bez problemu nekteri vyrobci telefonu davaji i uz program k tomú urceny jinak k tem fotkam vy´padato na ze problem je nekde v nastaveni fotoaparatu telefonu

vavrova.j*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

www.kiboon.cz odkaz na oficiální českou stránku samsung

Musíš mít špatně nastavený vlastnosti u foťáku v telefonu. Zkus pořádně prostudovat návod. Pokuď máš dobrý fotky v telefonu musí se do počítače převést ve"stejné"kvalitě*stop*. Nemám zkušenosti s bluetooth, ale s infraportem. Mám samsung E700 a já písničky, obrázky a fotky dostávám do telefonu prostřednictvím programu"EASY STUDIO", jinak to u mého telefonu nejde. Jak asi tuším ten tvůj typ má asi jen bluetooth, že*nevi*

Ještě třeba zkus www.mobilmania.cz záložku poradna samsung, tam by ti mohl někdo pomoct, nebo zkus oficiální stránky samsung viz. nahoře

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]