Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
mam mobil Samsung E530 a koupila jsem si bluetooth abych mohla prevest fotky z mobilu do pocitace - podarilo se, ale fotky jsou necitelne, neni na nich nic videt, je to jen zmet barev. Poradte, prosim, co s tim. A take by me zajimalo jak muzu stahovat hudbu a obrazky z internetu do mobilu.
Dekuji za odpoved.
Alena Novakova
www.kiboon.cz odkaz na oficiální českou stránku samsung
Musíš mít špatně nastavený vlastnosti u foťáku v telefonu. Zkus pořádně prostudovat návod. Pokuď máš dobrý fotky v telefonu musí se do počítače převést ve"stejné"kvalitě. Nemám zkušenosti s bluetooth, ale s infraportem. Mám samsung E700 a já písničky, obrázky a fotky dostávám do telefonu prostřednictvím programu"EASY STUDIO", jinak to u mého telefonu nejde. Jak asi tuším ten tvůj typ má asi jen bluetooth, že
Ještě třeba zkus www.mobilmania.cz záložku poradna samsung, tam by ti mohl někdo pomoct, nebo zkus oficiální stránky samsung viz. nahoře
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.