Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejhlasitější mobil

Od: iano odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, jaký je podle vás nejhlasitější telefon?
Pamatuju na doby kdy jsem byl uchvácen Nokií N73 která měla obří stereo reproduktory.
Nyní mám Xiaomi 12T a reproduktory jsou snad ještě hlasitější ale furt je to málo.
Platí že čím dražší telefon tím hlasitější?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
V době bluetooth bych si zvuk užil externím reproduktorem. Mě třeba příjemně překvapila Motorola G72, ale furt to jsou chrastítka z mobilu. Fyziku neočuráš, velikost reproduktoru je znát.

Přesně. Však ten Oukitel který zmiňuju má reprák velký. Celé to má půl kila takže se v tom leccos schová

Jde o to,jestli chcu furt tahat cihlu nebo semtam mobil plus repráček.
chlochydess*

Možná se ptal senior, který už pořádně neslyší vyzvánění. Ten si nebude pouštět z mobilu dechovky ani prezidentské příhovory.

No tahat jak z chlupaté deky to z něj snad nebudeme.

Ona ta cihla má i další dobré vlastnosti - například baterii přes 20000, vysoký jas, infra focení ve tmě. A mělo by to být odolné (ale zná člověka který to zvládl roztřískat)

mathew
hodnocení

0x
Já myslím, že dražší neznamená hlasitější.
Podle mne je nejhlasitější tenhle mobilni-telefony.heureka./...
Originál popis ulefone.com/... protože v českém půlka věci chybí

hodnocení

0x

Měl jsem v ruce tuhle cihlu

mobilni-telefony.heureka./...

a skutečně je to jako sirena. Navíc hodně svítí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]