Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Využíváte někdo Amazon Prime Video?

Od: kamilmecir® odpovědí: 7 změna:

Četl jsem, že to stojí 80kč měsíčně ale nedočetl jsem se nějak zda je to v češtině a co tam všechno dávají. Budu rád pokud si napíšeme, mam pár dalších otázek ktomu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Však mají to mají na vyzkoušení zdarma Tuším na tyden

jimmy
hodnocení

0x

Myslím, že v češtině je toho dost, ať už jsou to novější série jako Fallout, The Boys, Reacher... tak i starší jako top gear, dr. house... u každého seroše či filmu jsou v podrobnostech zveřejněny volby jazyku dabingu i titulků. V aplikaci na smart TV je tuším že možnost procházet si knihovnu Amazon Prime i bez přihlášení.

hodnocení

0x

Strhávají mi 79,- za měsíc...

Seznam pořadů, které by měly mít alespoň české titulky...

csfd.cz/...

hodnocení

Taky mi strhávají 79kč a je pravda a u drtivé většiny chybí české titulky a v nabídce nenajdete ani české filmy a seriály, doporučuji si pročíst, tady jsou všechny/... pro rok 2024.

Proč se ptáte, když odpověď znáte? Když odpovídáte sám sobě... *smich*

Mimochodem z VOD služeb jen na Netflixu (když neberu v potaz České či Slovenské VOD) najdete české filmy.

h2o

Třeba jsou to dva tátové co používají jeden tablet a nemůžou se dohodnout?

Za mě tyhle ty streamovací služby, nepoužívám i když mám do nich účty od kamarádů. Důvod je prostý, na žádné nenajdete všechno. Jako na pirátských službách.

V hudebním průmyslu se už dohodli, ve video průmyslu ještě ne a proto přicházejí o zisky tímto způsobem :) Ale já si dám tak maximálně 2hodinku (film) 1x za měsíc... A to ještě většinou nějaký dokument na motivy skutečné události.

@h2o Bohužel ani hudební služby se nedomluvily... Nedávno jsem zjistil, že z té co používám já, zmizelo pár alb mé oblíbené kapely... nenadělám nic (tedy krom nepoužívání).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]