Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač napájení DK125 a jeho zapojení

Od: jirrka22® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosím o radu.

Přestala mi fungovat regulace otáček na AKU. Je tam malý plošný spoj a pár součástek.

Komponenty u kterých jsem si nebyl jistý funkčností jsem vyměnil.

Teď už mi zbyvá ovladač zdroje DK1.

Jelikož se součástka již nevyrábí, bylo mi porazeno že můžu použít DK125 http://p.globalsources.com/IMAGES/PDT/SPEC/335/K1195422335.pdf

Na youtube jsem našel video, kde člověk tuto AKU rozebral a podrobně popsal a udělal schéma.

Prosím o radu jestli nožičky zapojit stejně jako DK1 nebo tam bude nějaká změna.

Za odpovědi předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ten tranzistor na tom chladiči je vadný.

hodnocení

Ten jsem vyměnil jako první

hodnocení

Z jiného fóra jsem se dozvěděl že,DK1 je PWM regulátor motoru a DK125 je řídicí obvod pulsního zdroje.

Každý ten obvod je na něco jiného.Nenašel by se někdo, kdo by našel náhradu za DK1?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]