Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
poohlížím se po nějakém menším ale současně silnějším vysavači do auta na občasné vysátí menšího bordelu. A poslední dobou mi začala vyskakovat reklama na nějakého číňana alá Aliexpress ( Ultimátní bezdrát/...).
Podle videa v reklamě vypadá až moc dobře Máte s ním, prosím, někdo reálnou zkušenost? Popřípadě s oním e-shopem? Po zběžné kontrole mi k němu žádná upozornění a varování nevyskočila ale možná jsem něco přehlédl nebo blbě hledám.
Děkuji
Děkuji. Ono ve finále to bude spíše právě na ty drobky a drobný binec. Spíš k odklizení, když se něco náhodou vysype (např. ze sáčku) nebo menší binec/prach, když budu něco převážet. Na pořádné vysávání mám dílenský vysavač. Tady u toho se mi líbilo, že to je celkem prcek. Ale na druhou stranu přávě vím, jak jsou ty reklamní videa často přehnaná až úplně zkreslená. Prodejce taky tajuplný. Tak mě zajímalo, jestli náhodou s tím nemá reálnou zkušenost.
E-shop který nikde na stránkách neuvádí žádnou kontaktní fyzickou adresu, žádné jméno, jediný kontakt absolutně anonymní mail. Největší varování ale jsou ty na první pohled falešné recenze to je obrovská červená stopka.
Ještě dodám že doména palongo.com byla zaregistrována 3.března 2024.
To nějak nekoresponduje s tou jejich historií
Na hraní dobrý. Pokud to ale chceš na vysávání, tak si vem z domova a ne na baterky. Ty na baterky jsou opravdu na baterky, ale na elektriku s pořádným výkonem.
Děkuji. Na pořádné vysávání souhlasím s tím, že je toto k ničemu. Sloužil by spíše na rychlé odklizení drobků, prachu který se vyskytne po cestě a nechtěl bych si tím svinit podlahu pouhým setřepáním ze sedaček
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.