Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač do auta - máte s tímto někdo zkušenosti?

Od: vikos® odpovědí: 10 změna:

Ahoj,

poohlížím se po nějakém menším ale současně silnějším vysavači do auta na občasné vysátí menšího bordelu. A poslední dobou mi začala vyskakovat reklama na nějakého číňana alá Aliexpress ( Ultimátní bezdrát/...).

Podle videa v reklamě vypadá až moc dobře :) Máte s ním, prosím, někdo reálnou zkušenost? Popřípadě s oním e-shopem? Po zběžné kontrole mi k němu žádná upozornění a varování nevyskočila ale možná jsem něco přehlédl nebo blbě hledám.

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

6x
Bude to hracka, ktera vysaje mozna tak drobky. Do auta potrebujes vysavac s poradnym tahem, ktery vytaha z calouneni prachy ne takovyhle kram. O tom obchodu ani nemluvim, to si to rovnou kup z aliku a nepodporuj pochybne preprodavace, u kterych ani nevis, jestli a co ti prijde. Nebo si trochu priplat a kup si to u nas, podporis cesky obchod a aspon budes mit zaruku.
hodnocení

Děkuji. Ono ve finále to bude spíše právě na ty drobky a drobný binec. Spíš k odklizení, když se něco náhodou vysype (např. ze sáčku) nebo menší binec/prach, když budu něco převážet. Na pořádné vysávání mám dílenský vysavač. Tady u toho se mi líbilo, že to je celkem prcek. Ale na druhou stranu přávě vím, jak jsou ty reklamní videa často přehnaná až úplně zkreslená. Prodejce taky tajuplný. Tak mě zajímalo, jestli náhodou s tím nemá reálnou zkušenost.

mate
hodnocení

5x

E-shop který nikde na stránkách neuvádí žádnou kontaktní fyzickou adresu, žádné jméno, jediný kontakt absolutně anonymní mail. Největší varování ale jsou ty na první pohled falešné recenze to je obrovská červená stopka.

doplněno 11.07.24 13:43:

Ještě dodám že doména palongo.com byla zaregistrována 3.března 2024.

To nějak nekoresponduje s tou jejich historií :-D

re4zon
hodnocení

4x
Reknu i to takhle - bude to neco sat, ale nepocitej, ze ti to nejak dramaticky usetri praci. Kdyz to seberes rukou, bude to trvat zhruba stejne dlouho. Par prenosnych vysavacu uz jsem v ruce mel a zadny nevysaval nijak extra. Vykon je dany baterii a v tomhle bude jeden clanek pochybne kvality. Ted naposled nekdo z rodiny dostal prenosny, znackovy, s baterkou pokud vim 6clankovou. A salo to tak, ze s tim celkem sly vysat mrtve mouchy. Tak si asi umis predstavit, jak bude vysavat tahle hracka. A ten obchod je past na naivky, zcela evidentne, v zivote bych tam nenakoupil. Na aliku mas realnych zkusenosti i s fotkami a videi u nejprodavanejsich vysavacu desitky az stovky, navic vis ze te neokradou. Tady nevis nic.
Edit:chybka, mela byt reakce na prvni prispevek.

aaa
hodnocení

3x

Na hraní dobrý. Pokud to ale chceš na vysávání, tak si vem z domova a ne na baterky. Ty na baterky jsou opravdu na baterky, ale na elektriku s pořádným výkonem.

hodnocení

Děkuji. Na pořádné vysávání souhlasím s tím, že je toto k ničemu. Sloužil by spíše na rychlé odklizení drobků, prachu který se vyskytne po cestě a nechtěl bych si tím svinit podlahu pouhým setřepáním ze sedaček :)

aaa

Spíš bys na to nadával a nakonec to smetl smetáken na lopatku a měl to rychleji hotový. Tuhle "Atrapu na vysavač" bys vyhodil a nebo dal dětem na hraní. Mám doma jiný a je to dobrý tak na vysátí brk po papagájovi.

hodnocení

2x

Chybí tam údaj o výkonu motorku a kapacitě baterie. Aby měl vysavač smysl, musí mít výkon kolem 100 W.

hodnocení

2x
Mám 2 podobný, ze zvědavosti každej trochu jinej, z Alíku po asi 150 korunách. Jeden na drobky v kuchyni na ponku, druhej na jídelním stole. Opravdu nic než suchý drobky z hladký plochy to nevezme a kapacita baterky je spíš taková demoverze :)

hodnocení

Děkuji všem za reakce. Víceméně potvrdily mé domněnky a podvedomá varovná hlášení *palec* :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]