Když chci okomentovat nějaký článek na facebooku tak okamžitě na mne vyskočí nějaký spam vykřičník,tak jsem zkoušel dát opakovat, vyčistit mobil čističem, restartovat a nic se neděje.Pomohlo by třeba odinstalovat a znovu nainstalovat aplikaci facebook kdo máte s tím nějaké zkušenosti?
Dostal jste ban a tedy zakaz komentovat, zrejme kvuli poruseni zasad. Nekde tam budete mit info, jak dlouho potrva a proc.
jacek
To si jsem jistý že jsem psal slušně bez urážek tak je to omylem vyhodnocené tím kdo to má na starost.
chlochydess*
Teď už je jedno, co a kde jste jak komentoval. Někomu se to nelíbilo, takže si počkáte, než Vám to zas obnoví. Jinak ve svém účtu se k těm informacím dostanete, nejsou tajné
Chlapče, socka ti dnes klidně dá bank i za dobrý den, když má někdo zrovna blbou náladu a chce ti ji zkazit taky.
chlochydess*
@libor007 Strejdo, neuvěříš, ale psal jsem jasně, že JE JEDNO, KDO A ZA CO MU BAN DAL A JAK SE KDO PRÁVĚ VYSPAL.
Tazatel ban dostal, takže může maximálně tak čekat, kdy mu jej zruší. To se doví ve správě svého účtu. Víš, strejdo?
jacek
Lze to řešit na facebooku s nějakým (ne)-robotem živým člověkem a prokázat mu svojí nevinu,že jsem nic z pravidel neporušil a nejspíše se jednalo o závistivého člověka který mne nepřál moje nové auto a zajímalo ho jak jsem na něj ušetřil.To si vzpomínám že jsem mu jen odepsal "Ty se o mne nestarej, leasing za mne stejně platit nebudeš"a on měl ironické zavistivé narážky ohledně typu auta o kterém jsem se zmínil v souvislosti se spolehlivostí motoru.Ten admin fb.by si měl správně ověřit jestli někdo někoho neblokuje bezúčelně ze škodolibé radosti někomu uškodit, přestože k porušení pravidel z mojí strany vůbec nedošlo.Lze se s ním v USA provozovatelem facebooku nějak e-mailem kontaktovat a vysvětlit mu situaci aby odbanoval profil?
Ban na ksichtoknize je ideální příležitost s ksichtoknihou skončit.
jacek
Kamarád mne řekl že bych si mohl nainstalovat AMC-Cleaner aplikaci a mohl bych zkusit odstranit všechny malware tak třeba by mohl ten vykřičník zmizet nebo restartovat ho celý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.