Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční flash disk

Od: marta24352 odpovědí: 7 změna:

Několik let mám flash disk 64 gb, výrobce na něm není označen. Když jsem ho připojila k NB tak se nezobrazil . Zkusila jsem ho tedy připojit přes USB čtečku, kde se zobrazil normálně a jde i na něj zapisovat videa, fotky a pod.

doplněno 07.07.24 16:46:

Přehlédla jsem v čtečce mikro SD kartu a tak se mi zobrazil její obsah, ne obsah flašky. to znamená, že flash disk nefunguje vůbec.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

5x

Flash disk je nespolehlivé médium, které se používá pouze na takové věci, u kterých nevadí ztráta, protože jsou buď nedůležité, nebo zálohované jinde.

111®
hodnocení

0x
Tak Flash disk se smad pripojuje pres Usb port. Pres co jsi ho tedy připojila poprvé?

marta24352
hodnocení

u DVD stačí škrábnutí a je to špatné, interní disk mě kdysi po vypadnutí elektřiny vyhořel no a 2 externí disky mě také přestaly fungovat. Fotky jsem zálohovala na fotky googlu.
riva

Zálohování má nějaká pravidla. Když se jimi budete řídit, tak vadné médium nevede ke katastrofě.

marta24352
hodnocení

také z toho tragedii nedělám , mám to důležité uloženo víckrát, Jen mám prostě o jedno úložiště méně.

Fleška není úložiště, ale médium pro přenos souborů na jiné zařízení.

hodnocení

0x

Než flash disk vyhodíte, můžete vyzkoušet některé další možnosti. Zeptal jsem se umělé inteligence (AI) a ta některé možnosti zmiňuje. Nebudu je zde citovat, neboť bych porušil Pravidla poradny (Z12).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]