Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dosah mají wifiny od Vodaphonu?

Od: jablkemnejsi odpovědí: 9 změna:

Jaký dosah mají wifiny od Vodaphonu dnes UPC, když to mám doma v panelákovém bytě, můžete říct jestli to jde nahoru k sousedům a kolik pater nahorů a dolů apod? Zajímalo by mě kolik sousedů může chytit signál. Vím že je tu spousta wifin od Pody co vidím já ale nevím zda ostatní vidí mou síť.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x
Záleží na poloze antény.

111®
hodnocení

2x
Neco jiného je cihla a nebo železobeton. A je rozdíl mezi 2,4GHz a 5GHz,každá má jinou prostuupnost.

hodnocení

0x

Já mám PODU a ta došáhne ze šestého patra dolů na lavičku.

Soused druhé patro, taky došáhne dolů.

Jen drobnost, on mojí WIFI vidí doma a já jeho nee (4 patra)

jablkemnejsi
hodnocení

Právě se ptám na Vodaphone/UPC. Instalovali to už před více rokama. Je to placatá bílá krabička, kterou mám dole položenou vertikálně. Na stojáka. Tak to má být. O Podě vím, že je tu všude.

Jo pardón, zapomněl sem napsat že ten soused má Vodafone.

halamus
hodnocení

0x

Projděte se s mobilem, tabletem, notebookem po chdbě domu, kde bydlíte a uvidíte:)

hodnocení

0x

Mám to od Vodafonu v cihlovém domě a funguje to na chodbě o patro níž. Nahoru jsem to nezkoušel. Přítelkyně v klasickém paneláku má někdy problém se signálem ve vedlejší místnosti (ale ta nemá Vodafon).

"...jestli to jde nahoru k sousedům a kolik pater nahorů a dolů apod?"

Proč Vás to zajímá? Pokud nemáte ViFi nastavenou jako veřejně přístupnou, nikdo jiný, než Vy (případně ten, komu prozradíte heslo) se k ní připojit nemůže.

111®
hodnocení

0x
Pokud je Vodafone kram na stojaka, mel by vysilat vodorovné po bytě.
doplněno 07.07.24 16:25: Nainstaluj si do mobilu Wifi Signal meter pro a můžeš chodit po bytě a koukat jsak je kdr silná tvoje WiFi.

hodnocení

0x

To také záleží jaké máte v bytě zařízení pro příjem a šíření signálu. V manuálu jistě máte popsán dosah (v budově a mimo ni).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]