Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
máme Satelitní přijímač FULL HDTV se zabudovaným dekódovacím systémem IRDETO
a funkcí FAST SCAN, která neustále aktualizuje seznam programů řízený poskytovatelem
satelitního vysílání. Funkci FAST SCAN jsem vypnul a seřadil programy ČT1 ČT2 atd. poté jsem zjistil PRIMA HD, obraz v pořádku,ale zvuk chybí, ostatní programy jsou v pořádku. Lze chybějící zvuk u Primy HD ( u satelitního přijímače ) někde obnovit -naladit, u sousedů zvuk nechybí, takže chyba bude v přijímači.
jak píšeš jinde zvuk jde i u mně, skus přeladit frekvenci kde to vysílá,11876 horizontal 29900 3/4 dvb s2 8psk
pokud to má volbu zvukových stop tak zkontroluj jestli tam máš navoleno česky typ mpeg, tak problém asi nalezen
ukazuje mě to 3 zvukové stopy na tom kanále, první dvě stopy mpeg a ac3 hrají, třetí stopa také označená mpeg je bez zvuku, tak si to přepni na jinou stopu
Na skylinku se měnily parametry vysílání u některých programů.
skylink.cz/...
Fastscan by to automaticky pořešil.
Při vypnutém fastscanu je třeba buď znovu zapnout, po načtení vypnout a poskládat si programy nebo zadat nové parametry ručně.
Apropo, neumí váš satelitní přijímač něco jako oblíbený seznam stanic? Pak by se dalo mít zapnutý fastscan a mít i svoje řazení programů.
Já už jsem to vzdal a zvykl si na skylink řazení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.