Doma jsem zakopla u nabíjeciho kabelu a měla půjčený starý mobil Nokií 3310 od babičky.Výška byla cca 30cm ze stolku a koberec nakrátko střižený ale docela rychlý tlak při táhnutí kabelu.Ještě jsem se ho neodvážila zapnout.Mám to zkusit nebo to raději nechat na servise vyzkoušet?
Zapnutím mobil určitě nepoškodíš. Není důvod se to bát zapnout. Znáš ten vtip? Dneska spadne dotykáč a hned je rozbitý displej, dřív spadla Nokia a rozbila se podlaha.
Nemyslím, že by měl být problém. Nokii 3310 jsem měl také, spadla mi mnohokrát i z podstatně větší výšky a na beton, protože jsem ji měl jako služební telefon. Přežila vše.
Ten telefon nejsou ty dnešní choulostivci. Mě spadnul ve výtahu z 7. patra a dneska pořád šlape. Jen má uštíplý jedno tlačítko. Tak nevím, čeho se bojíš. Co asi myslíš, že udělaji v servisu? Nebo další možností je, že to na nich budeš chtít zaplatit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.