Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spadl mne telefón na koberec

Od: zuza18 odpovědí: 5 změna:
Doma jsem zakopla u nabíjeciho kabelu a měla půjčený starý mobil Nokií 3310 od babičky.Výška byla cca 30cm ze stolku a koberec nakrátko střižený ale docela rychlý tlak při táhnutí kabelu.Ještě jsem se ho neodvážila zapnout.Mám to zkusit nebo to raději nechat na servise vyzkoušet?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlochydess*
hodnocení

9x

Nokia 3310 je nesmrtelná, ztakže pokud Vám telefon nespadl rychlostí světla z výšky stratosféry, zaručeně bude v pořádku.

A v servisu by Vás nejspíš vysmáli - náhradní díly se 20 let nevyrábějí a oprava by stála víc než nová oježděná 3310 z bazaru (a tedy zhruba 300 Kč).

Pokud ověm máte ten novější barevný model s internetem, tam už to může být šmejďáčtější výrobek, protože normy se změnily.

Takže rada: Telefon zapnout, vyzkoušet a podle toho dále jednat.

hodnocení

7x

Zapnutím mobil určitě nepoškodíš. Není důvod se to bát zapnout. Znáš ten vtip? Dneska spadne dotykáč a hned je rozbitý displej, dřív spadla Nokia a rozbila se podlaha.

hodnocení

4x

Nemyslím, že by měl být problém. Nokii 3310 jsem měl také, spadla mi mnohokrát i z podstatně větší výšky a na beton, protože jsem ji měl jako služební telefon. Přežila vše.

aaaa
hodnocení

0x

Ten telefon nejsou ty dnešní choulostivci. Mě spadnul ve výtahu z 7. patra a dneska pořád šlape. Jen má uštíplý jedno tlačítko. Tak nevím, čeho se bojíš. Co asi myslíš, že udělaji v servisu? Nebo další možností je, že to na nich budeš chtít zaplatit?

hodnocení

0x

Milá paní a pane, klidně to zapněte, páč moc dobře víte, že to funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]