Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příklady na výpočet

Od: kina* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jestli někdo neví,kde bych na internetu našel nějaké příklady ze základů elektrotechniky,jako je výpočet výkonu,proudové hustoty a třeba výpočty odporu a proudu.Ale chtěl bych aby tam byl postup,potřebaoval bych vidět,jak se má postupovat.Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

3x

Ahoj, pomůže Ti třeba tento odkaz? 8bitu.cz/...

jabraka*

Velice dobrá pomůcka.Fundovaný autor.

JABRAKA

kina*
hodnocení

Děkuji za info,ale tady na těch stránkách jsou sice přílkady,ale není tam ani výsledek,ani postup.Mě ani tak nezajímají vysledky,jako postup,pro řešení určitých příkladů.Třeba jak na toto?

kina*
hodnocení

nešel mi vložit obrázek.

kina*
hodnocení

tak ještě jednou příklad jedna a dvě mám spočítaný,ale nevím jak na trojku.

kina*
hodnocení

nejde mi vložit obrázek

kina*
20.07.10 10:27
hodnocení

.

Příklady na výpočet

kina*
hodnocení

Jedinné řešení mě napadá pomocí transfigurace,z odproů R1,R3,R5 udělat R1,3 - R1,5 - R3,5 ALE NEVÍM JESTLI JE TO SPRÁVNÝ POSTUP A JESTLI NENÍ JEDNODUŠŠÍ ŘEŠENÍ POMOCÍ SMYČKOVÝCH PROUDŮ,KTERÉ TOLIK NEUMÍM.

kina*
hodnocení

Pomocí transfigurace jsem spočítal celkový odpor 4,5 ohmu.Z toho potom proud,který vychází 2,17 A a né jako na obrázku 1,45A.jAK JE TO PROSÍM SPRÁVNĚ,DĚKUJI ZA JAKUKOLI RADU.

jabraka*

Kino,ty si snad děláš srandu.Ten stejný dotaz jsi sem dával loni před Vánoci.?

JABRAKA

kina*
hodnocení

Já vím,prostě se zeptám někoho jiného jestli by mi to nemohl vysvětli jako blbečkovi.Omlouvám se,že tu mařím váš čas!

Promiňte prosím.

p.s.Ale svědčí to o jednou,za prvé,že jsem dost hloupý,protože to pořád nechápu a za druhé o tom,že tady není nikdo kdo by byl ochoten mi to pořádně vysvětlit.

Přeji krásný den všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]