Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jestli někdo neví,kde bych na internetu našel nějaké příklady ze základů elektrotechniky,jako je výpočet výkonu,proudové hustoty a třeba výpočty odporu a proudu.Ale chtěl bych aby tam byl postup,potřebaoval bych vidět,jak se má postupovat.Děkuji
Pomocí transfigurace jsem spočítal celkový odpor 4,5 ohmu.Z toho potom proud,který vychází 2,17 A a né jako na obrázku 1,45A.jAK JE TO PROSÍM SPRÁVNĚ,DĚKUJI ZA JAKUKOLI RADU.
Já vím,prostě se zeptám někoho jiného jestli by mi to nemohl vysvětli jako blbečkovi.Omlouvám se,že tu mařím váš čas!
Promiňte prosím.
p.s.Ale svědčí to o jednou,za prvé,že jsem dost hloupý,protože to pořád nechápu a za druhé o tom,že tady není nikdo kdo by byl ochoten mi to pořádně vysvětlit.
Přeji krásný den všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.