Dobrý den, chci se zeptat zda nevíte co je tohle(viz. foto) za podivnou součástku? Je tam napsáno Fe17, pod tím: 10Ф a pod tím asi : 23869a. Co tam jde vidět určitě, je značka tesla, po bocích kde je plus a minus a také ze to je na 230V. Předem děkuji za odpovědi. Krásný zbytek dne.
Nejen, že to není mimozemského původu, ono to rozhodně není ani půvem z Tesly. Ty rukou načmárané údaje, co jsou zřetelně vidět, bych bral jako nepodařený vtip, případně nezdařený pokus o vraždu. Rozhodně bych se to nepokoušel připojit na 230 V (asi stejnosměrných?) .
Tomu se na poutích říkalo štěstíčko, nebo taky zajíc v pytli, nebo kočka v pytli. Většinou tam bylo zvířátko z korálků. Nebo prstýnek, ale ten mi byl dost k prdu. Taky by to mohla být žárovka zalepená páskou při malování. Ovšem to by oba konce byly na jedné straně.
No a je to jasné. Vrut, zohýbaná kancelářská svorka, kus drátu a několik neodymových magnetů. Když rozmotáš ten drát tak budeme i vědět, kolik těch magnetů je.
To není svorka, je to nějaký druh vodiveho kovu, tady to mate bez drátu: viz. Foto Přes ten vodivý kov nešel ten drát sundat, tak jsem ho urval. PS: já si nedělám srandu proste bych chtěl vědět co to je, teď bez drátu to je ještě zajímavější
Velký vetešníku lovíš poklady v řece, potoce nebo v rybníce? Pokud ještě ne tak k tomu výtvoru přidej dlouhé pevné lanko a hoď do vody. Budou další hádanky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.