Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr holícího strojku

Od: x1bc odpovědí: 6 změna:

Otázka na pány. Můžete prosím poradit případně napsat jaký holící strojek používáte?

Mám letitý Braun Series 1 130s a vyhovuje mi jenže po těch letech je už značně tupý. Jedna věc je tupý břit ten se dá vyměnit, ale hodně mě škude i ta vysunovací část na dlouhé vousy. Holím se jednou za dlouhý čas takže vždy prvně musím použít tu a je to dost nepříjemné když tahá/škube.

Podmínky na výběr mám tyto:

1. čistě síťové napájení žádná kombinace s baterkama

2. musí mít i možnost oholení dlouhých vousů

3. cena by měla být do 1500kč

Při hledání na Heurece mi to moc na výběr nedalo. Mimochodem pořád je možnost koupit nový i ten Braun co mám tak nevím jestli do něj jít zase. Kromě toho, že je to tupé tak jsem s ním spokojen.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, již nějakou dobu používám holicí strojky se zastřihovačem. První byl levný noname a asi po roce se rozpadl (umělá hmota se lámala). Druhý byl docela drahý Philips a po několika letech se přestal správně nabíjet a "otupěl". Nyní mám Braun a ten je perfektní už řadu let a nenese známky opotřebení. Myslím si, že kdo jednou "ochutná" Braun, tak už nechce jinak. Kupte Braun. Zdravím!
doplněno 01.07.24 18:29: Nemáte zač.
x1bc
hodnocení

díky za názor. Zatím se taky přikláním opět k Braunu možná novější 170s místo 130s

hodnocení

1x
Na ty dlouhé bych si pořídil samostatný zastřihovač za pár stovek a na jemné denní holení opět Braun, na jaký jste zvyklý, nebo jen planžetu.

vernon
hodnocení

0x
Na několikadenní vousy jedině frézkový od Philipsu...
Holit to s planžeťákem, je týrání zvířátek...
x1bc
hodnocení

U mě se spíš jedná o půlroční dlouhý vous. Jenom knír pod nosem holím častěji

hodnocení

0x

1. Popis rozdílů planžeta - fréza. Braun (nový majitel Procter & Gamble) zatím doporučuji.

2. Náhradní planžety asi nejlevnější zde . 1 krát za rok v akci je doprava zadara.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]