Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabijeni power banky

Od: kemo® odpovědí: 8 změna:
Jake zarizeni se da nabijet z power banky kde je "klasicky" USB konektor typu A?
Nic me nenapada

Nabijeni power banky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

USB-A je přece běžný konektor na powerbankách (zatím). Kupte kabel USB-A --- USB-C případně USB-A --- USB-micro, pak můžete nabíjet cokoli s kompatibilním napětím.

hodnocení

5x
Nabíjet můžeš absolutně všechno co má požadované napětí 5V, pak už stačí jen správnou kombinaci kabelu. USB-A něco nebo USB-C něco.
Micro usb je jenom na nabíjení banky, c je oboustranné a A je jenom výstup

halamus
hodnocení

4x

Cokoliv, stačí mít patřičný kablík na jehož druhém konci konektor do vašeho zařízení (micro USB pro starší "historické"telefony zařízení (mám jednu starší čelovku s micro USB), USB-C, Lightning. S rychlostí nabíjení to bude horší.

Příklad kablíku: datart.cz/...

Zařízení s micro USB právě nabíjet nemohu . Je to jenom vstup. Takže tímto konektorem mohu pouze power banku nabíjet,nikoliv s tímto konektorem nabíjet zařízení.

Toho sem si všimnul až nyní. Škoda no

hodnocení

3x

Já bych řekl, že normální obvyklý telefon... Co je na tom divného?

hodnocení

3x

To samé co nabíjíš z adapteru do zásuvky. Tam je přece ten samý USB-A konektro.

jirib
hodnocení

1x
Tablet,svítilna,fotoaparát...hračky...

hodnocení

0x

Ajo vlastně,ted mě to došlo .V balení byl právě kabel USB-C x USB-C. To je na nabíjení telefonu.

Já vlasně mohu z origo nabíječky telefonu oddělat tu šnůru a na druhým konci je ten klasický USB-A. :)

Už je mi to jasný :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]