Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sencor elektrokoloběžka chyba E16

Od: tanetka9 odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer, elektrokoloběžka Sencor mi hlásí chybu E16 a bliká, v záruce již není, dá se, prosím, tento problém odstranit svépomocí nebo je nutný servis a kolik by to případně stálo?
Děkuji moc za radu.
Aneta

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hlásí chybu a jezdí? ..nejezdí? Ani se nerozjede? Popište problém podrobněji...A přesněji...SENCOR xxxx

doplněno 29.06.24 21:01:

Občas bývá problémový Hallův senzor , typ záleží na motoru, více

zde ...a ještě k tomu ukrajinština...ale v dnešní době nebude velký problém s překladem

tanetka9
hodnocení

Dobrý večer, ano, ani se nerozjede, jen bliká a pípá.

Možná někomu pomůže i toto

Info z Sencor podpory mě pomohlo vyřesit závadu:
Chyba "E" při spuštění koloběžky
Pokud se Vám po zapnutí koloběžky objeví na displeji symbol "E" bez čísla, tak pravděpodobně došlo
ke změně přednastavené hodnoty pro spuštění koloběžky z továrně nastavené hodnoty "16" na jinou
hodnotu (15, 14, 13...). Níže uvedeným postupem můžete tuto hodnotu vrátit zpět.
Odstranění chyby "E"
1) Zapněte koloběžku multifunkčním tlačítkem
2) Ovladačem rychlosti [A] nastavte startovací hodnotu na číslo |15|
3) Krátce stiskněte brzdovou páčku [B] pro odemčení
4) Pokud se koloběžka neodemkne, opakujte postup popsaný v bodech 2) a 3) vždy s číslem
sníženým o 1 (postupně vyzkoušejte všech 15 možností nastavení)
5) Číslo, u kterého dojde k odemčení koloběžky si zapamatujte, abyste ho pro odemčení mohli
případně použít při dalším spuštění
Tip: pokud se po několika neúspěšných pokusech zobrazí na displeji odpočet času, tak pro urychlení
zapněte a vypněte elektrickou koloběžku a pokračujte ve výše uvedeném postupu.

tanetka9
hodnocení

Ano, pokud se někomu objeví symbol E bez čísla, mi s číslem 16, takže tohle muj případ nebude, ale děkuji, také jsem tohle četla a zkoušela.

hodnocení

0x

Tu je navod na opravu

tanetka9
hodnocení

Manžel říkal, že v tomto problém nebude, že se na to díval, ale moc děkuji za snahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]