Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlučnost při ždímání

Od: mira7 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Máme pračku Zanussi ZWSE7100V stáří 10let. Při ždímání vydáva hluk. Po vyndání prádla zatočení ručné bubnem hluk. Kolk bude stát oprava? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tak na 90% jsou to ložiska na bubnu.Vaše pračka ji má svařovanou ,takže rozříznout vyměnit ložiska s guferem a svařit.Tady to dělají za 1500 loziskapracky.cz/... ,ale vyšroubujete si ji sám?Jestli ne tak nějakého opraváře kutila (počítám nejmíň) 1000kč... Nebo jestli jste šikovný ,máte nářadí tak koupil ložiska ,gufero a máte to za cca 200

hujer
hodnocení

1x

Buď málo, nebo hodně. Z čeho to máme poznat? Že by ložiska? Po 10 letech bych uvažoval o koupi nové.

Já mám LGinu šestnáct let a jediná porucha byla výměna řemenu, kterou jsem zvládnul za půl hoďky a dvě stovky.

lmgify
28.06.24 19:10

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]