Nejste přihlášen/a.
Když přidáte smajlíka k textu (nebo naopak), tak se zobrazí malý, ale když odešlete samotného smajlika, tak je větší. Tak přes dva až tři řádky.
Ovšem není záruka, že se větší zobrazí i protistraně. Teď jsem to zkoušel a u příjemce na Honoru se smajlík s textem i samostatný zobrazili stejně velicí i když v odesílajícím tel. Oppo byli velikosti rozdílné.
V Messengeru to funguje na obou stranách. Samostatný je větší.
Pak ještě jdou dát ještě větší smajlíci přes několik řádků (asi jsou to Nálepky). Záleží jaký máte telefon a na něm jako klávesnici. Já mám na klávesnici (v sms i Messengeru) dvě ikony se smajlíkem. Ikona vedle řádku kde se objevuje napsaný text skrývá jen normální smajlíky, ale ikona vedle mezerníku ukáže i ty veliké smajlíky přes asi 5 řádků.
A pak jsou tu ještě samostatné Nálepky, které bývají i animované.
V Messengeru nahoře na klávesnici ikona čtverečku s obličejem. V sms hledejte stejnou ikonu případně vedle řádku s textem ikona +
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.