Nejste přihlášen/a.
3x
.
.
.
Zkusil bych něco z rodiny Xiaomi. Což je teď za mě kvalitnější alternativa mého kdysi oblíbeného Samsungu, který hrozně s kvalitou klesl. Má málo výkonné přístroje za vysokou cenu, které vydrží stejně, nebo méně než Xiaomi. iPhone je dobrý, když chcete zamachrovat (jiný důvod pro koupi 3x dražšího telefonu s stejným výkonem a nepatrně lepší spolehlivostí nevidím.) Android, když chcete praktický přístroj, který bude umět vše. Mluvím z dlouholetých zkušeností, i co jsem vypozoroval od kamarádů. Argumenty, že iPhone je rychlý jsou zcela mimo mísu (mimo Samsung, který osazuje záměrně slabé procesory do levnějších modelů, které reálně po nějakém čase už nestíhají systém, což je ostuda). Také argumenty s kvalitou. Kupovat ojetý iPhone, protože na nový nemám, který je po výměně displeje a baterie za cenu nového telefonu střední třídy, s vědomím menší nabídky možností (a nebo s těmi samými, ale v podobě dalších zpoplatněných služeb) mi přijde úsměvné. Je to spíš takový styl, jakože hele, mám iPhone a jsem s ním naprosto spokojený. A pak něco dělám na svém obyč telefonu s Androidem se stejným svižným výkonem, starý 5 let, a jen ten druhý žásne, co vše mohu a on ne. To se mi stalo pokaždé
2x
1x
Nevím co řešíte tady, když jste vyzkoušel oba systémy. Prostě si vyberte ten, který vám vyhovuje víc. Za mě: mám teď 2 roky také iphone po androidové éře a pokud bych si ho měl po těch zkušenostech kupovat za své, tak jdu raději do nějakého androidu. Iphone není špatný, má několik chybiček (jako každý systém) ale nikde nevidím tu přidanou hodnotu za peníze, které vysolím navíc oproti slušnému androidu.
1x
Pokud se vám nelíbí Samsung tak si kupte jiný, telefonů s androidem je hromada.
0x
Dobrý den, podívejte se, telefon se nevybírá podle výrobce, ale podle zamýšleného účelu, o kterém nepíšete vůbec nic, takže předpokládám, že s ním nic moc neděláte... Kupte si tedy telefon podle vzhledu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.