Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo mi můze doma zmřiit zvuk a vibrace?

Od: nicka odpovědí: 13 změna:
Prosim nemate neodo kontakt na nekoho kdo mi muze doma zmerit zvuk a vibrace?mam pocit ze na me dela snad nekdo nejaky pokus.slysim hlasy jak doma tak v praci.citim jakoby statickou elektriku ale nestoji mi vlasy i ten piskot nesnesitelny zvuk a do toho vetrak jak kdyby opreny a zed nebo o drevo a pak o zed myslela jsem ze mam tinit ale nejde mi to do hlavy ldyz jsem to i nahrala i natocila myslim ten zvuk deje se to uz rok a ja uz to nedavam psichycky.elektriba to taky neni meli jsme 4dny vipnutou el.vypadli mi pojistky a helikoz jsme napojeni na spusedy ale to je barak kde nikdo nebydli ale pani majitelka nas tam necha pichnout kabel.3dny to neslo ale frekvence a hlasitost se furt zvedala a klesala nekdy je to tak siln3 ze se nemuzu ani pohnout jsem jak paralizovana.mam strach a nedokazu ani poradne dychat aby me nikdo neslysel ze jsem doma za nami sousedi co maji za posteli garaz kde maji udajne jen nejake ani ne elektro veci jen nejakou starou motorku kterou nepoužívají pritel se tam byl podivat a pry nelhali voda na stole v pet lahvy se hybala uplbe stejne jako me v usich v mem tele ale ruce nejen vnitrek .co jsem natocila protoze jsem si stahla apk.na zesileni zvuku pustila to a zacalo zo vydavat takovy zvuk jako kdyz mate mikrofon a date ho ke sluchatkum chtela jsem si pustit co to je protoze to byl zase jeden z tech chvil kdy je to opravdu extrem.ale byl tam konecne dobre alyset ten Zvuk.jen se nemam jak branit bydlime na pozemku kde se puvodni barak boura a mi bydlime v te zbourani e ale to preci neni duvod aby me takhle nekdo ja ani nevim jak to mam napsat.jen doufam ze si to neprecte nekdo kdo to dela nebo mi to zase tak zesili ze je to jak mikro vrtacek do mozku.slyeim jak to nekdo ovlada jak se to meni.prosim o pomoc o jakoukoliv.nejsem blazen ale nekdo ho ze me asi chce udelat i muj pes to slysi taky v noci nespi jako ja a kdyz se to moc rozjede odchazi ven a n3chce ani byt doma.a ja jak omamena jen sedim a nemuzu strachy ani mluvit ani dychchat.omlouvam se nechala jsem se unest.pritel to neslysel ten me tam hazel taky ze jsem cvok.az kfyz jsem to natocila po roce uznal ze tu asi neco bude.ale stejne stim nic nedela.js3m na to uplne sama nemuzu rict tohle vsechno doktorovi to jsem rekla na usnim a hned mi rekla at si zajdu k psichyatrovi.rikam ze i telefon mi ukazoval 40dcb az 80dcb to vystrelovalo presne tak jak to slysim a to bylo o pul 2rano kolikrat musim rvat protoze v tom nemuzu ani volat.js3m jak pitomec jen sedim a posloucham nedycham a cekam nemuzu felat nic je to jako magnet ape byla jsem pryc az v jiznich cekach a tam bylo naproste ticho.kolikrat i kdyz nekam kdu a u nekoho jsem mam klid tak na pul hodiny a pak to zacne zase at je noc at je den.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Klucova je tato veta : "kolikrat i kdyz nekam kdu a u nekoho jsem mam klid tak na pul hodiny a pak to zacne zase at je noc at je den."

Vy mate zdravotny problem, naozaj skuste toho psychiatra.

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, omlouvám se, ale zkuste to zde (v tomto dotazu) napsat znovu, jasně, česky a hlavně stručně. Oč Vám vlastně jde? Co na to říká přítel? Má stejný problém? Proč nejdete za lékařem? Zdravím!
hujer

A když pudeš k tomu Dr, pak by bylo taky dobrý se doučit češtinu - vipnout, mi (my) apod.

hodnocení

2x
Skuste odpovedat na jednoduche otazky :
1. Boli ste u psychiatra? Ano / nie?
2. Tie zvuky pocujete aj mimo trvaleho bydliska? Ano / nie?
ben®
peter - 3. Je ještě i jiná osoba, která ten zvuk slyší? Ano / ne.

km
hodnocení

2x

1/ vyhledejte firmu a nechte si změřit zvuk v bytě:
google.com/...
2/ vyhledejte lékaře a řekněte mu, že máte podezření na tinitus
3/ vyhledejte psychyatra

nicka
hodnocení

U doktora jsem byla samozdrejme.Ona by asi nevedela ma co se ji ptam.Kdybych zacala neco o rozvadeci.Nebo co ja vim co to je .Tak jsem napsala sem a doufala ze bude nekdo kdo pochopi ze je to takova chaoticka otazka protoze to trva uz rok.Je snad jasne o co mi jde ne? O zmereni vibraci a toho hluku a najit urcitou vec hlavne co to dela.Aby to uz nedelala.Chsoticke protoze je to na palici ale proto bych nepsala sem.nebo jestli je vubec neco co by mohlo tohle zpusobovat.

trvá to rok a otázku jste napsala snad během pár sekund..

hujer

Je mimo... Změřit to může ten, kdo má na to měřící přístroje..

hodnocení

0x

Kdyby to bylo jen doma, tak se třeba ná najít zařízení, které by to způsobovalo. Ale vy píšete, že to slyšíte i v práci, což je divné. Slyšíte to ještě někde jinde?

Doporučím vám aplikaci spectroid na android. Ta vám umožní objektivně snímat zvuky kolem vás a porovnávat situaci, kdy vy něco slyšíte a kdy ne. Její rozsah je omezen kvalitou telefonu a velmi vysoké kmitočty v ní bohužel neuvidíte, ale přece jen to funguje slušně, já s ní třeba "vidím" i zvuk našeho sloárního měniče v práci, který přímo neslyším.

Pokud tomu zobrazení nerozumíte, udělekte kopie obrazovky v situaci, kdy je skutečné ticho a v situaci, kdy by mělo být ticho, ale vy slyšíte zvuky a pošlete je sem na porovnání.

nicka
hodnocení

U doktora jsem byla samozdrejme.Ona by asi nevedela ma co se ji ptam.Kdybych zacala neco o rozvadeci.Nebo co ja vim co to je .Tak jsem napsala sem a doufala ze bude nekdo kdo pochopi ze je to takova chaoticka otazka protoze to trva uz rok.Je snad jasne o co mi jde ne? O zmereni vibraci toho hluku jak rikate a najit urcitou vec.Co to dela.Chaoticke protoze je to na palici ale proto bych nepsala sem..nebo jestli je vubec neco co by mohlo tohle zpusobovat?

To už jste psala :)

111®
hodnocení

0x

Zkuste hygienu..oni měří hluky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]